Συνάντηση Ευαγγελίας Κουρουπάκη με τον διοικητή του γενικού νοσοκομείου Χανίων

Η Βουλευτής Χανίων Ευαγγελία Κουρουπάκη συναντήθηκε με τον  Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Χαράλαμπο Δουλγεράκη σήμερα το πρωί προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα του Νοσοκομείου καθώς και την πορεία των προσλήψεων, κυρίως του ιατρικού προσωπικού.

Ο αριθμός των 18 νέων προσλήψεων που πραγματοποιήθηκαν από τον Ιούνιο του 2010 έως σήμερα έχει καλύψει αρκετά κενά σε κλινικές του Νοσοκομείου Χανίων ενώ αναμένονται ακόμη περισσότερες από 20 νέες προσλήψεις.

Όσον αφορά στη Μονάδα Νεογνών για την οποία η κυρία Κουρουπάκη έχει κάνει επανειλημμένες παρεμβάσεις, ο κύριος Διοικητής την ενημέρωσε ότι ο συνολικός εξοπλισμός της ΜΕΝΝ έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και πως εκτός από τους 2 νέους γιατρούς που προσελήφθησαν αναμένεται η πρόσληψη ακόμη 2 ενώ επίκειται και νέα προκήρυξη για 2 επιπλέον θέσεις. Με δεδομένα αυτά τα στοιχεία, η Βουλευτής συμφώνησε με τον κύριο Δουλγεράκη ότι γίνονται σταθερά βήματα για την επαναλειτουργία της ΜΕΝΝ σε νέα, σωστή βάση.

Συζητήθηκε, τέλος, η πορεία των συγχωνεύσεων και της αναδιάταξης των δυνάμεων του ΕΣΥ που σχεδιάζεται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και που στο Νομό Χανίων εκφράζεται με την ενοποίηση του Γενικού Νοσοκομείου με το Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα 80…

6 hours ago

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν παρατηρήθηκαν πυκνοί καπνοί στην περιοχή…

6 hours ago

Βιασμός 5χρονου: «Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;» – Τη Δευτέρα η δίκη γονιών και εκπαιδευτικών

«Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια…

6 hours ago

Τσιτσιπάς: Προπονείται ξανά με τον πατέρα του μετά το επεισόδιο μεταξύ τους – «Μου ζήτησε πολλές συγγνώμες, είναι καλό παιδί»

Ο πατέρας του πρωταθλητή τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις τους μετά…

6 hours ago

Σχιζοφρένεια: Εγκρίθηκε το πρώτο φάρμακο για την πάθηση μετά από 30 χρόνια – Δεν μεταβάλλει τα επίπεδα ντοπαμίνης

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ ενέκρινε…

6 hours ago

Απ’ τον Ελευθέριο Βενιζέλο, στο σημερινό μίζερο Κέντρο

Του Δημήτρη Μηλάκα Η αποδιοργάνωση του κεντρώου πολιτικού χώρου στην Ελλάδα εκδηλώθηκε αστραπιαία μετά το…

9 hours ago

This website uses cookies.