Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για πώληση & κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στα Χανιά

Κατασχέθηκαν συνολικά 46,5 γρ. κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ.

Συνελήφθησαν στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 20 και 25 ετών, ένας (1) 25χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 18χρονος υπήκοος Ρουμανίας, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, πληροφορίες περιήλθαν σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων, ότι ο 20χρονος ημεδαπός, κατέχει και διακινεί ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων, συνέλαβαν διαδοχικά, τον 25χρονο ημεδαπό, τον 25χρονο υπήκοο Αλβανίας και τον 18χρονο υπήκοο Ρουμανίας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 31,5 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία είχαν προμηθευτεί από τον 20χρονο ημεδαπό.

Ο 20χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη προχθες το απόγευμα, στην οικία του. Στην κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 15 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, μία (1) ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ο συγκλονιστικός λόγος του για την Κύπρο και την Παλαιστίνη

Την ώρα που τα περισσότερα “στόματα” της Δύσης έχουν αρχίσει να κλείνουν σχετικά με το θέμα…

6 mins ago

Η ΝΔ διέγραψε τον Αυγενάκη μετά τη χειροδικία σε βάρος υπαλλήλου στο «Ελ. Βενιζέλος»

Παρελθόν από τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί ο Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς ανακοινώθηκε η διαγραφή του από…

31 mins ago

Λευτέρης Αυγενάκης: Σφίγγει ο κλοιός για τον βουλευτή της ΝΔ – Τη διαγραφή του ζητούν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες

Σφίγγει ο κλοιός για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, μετά το περιστατικό βιαιοπραγίας κατά υπαλλήλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος,…

1 hour ago

Ο αποχαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων στον σπουδαίο Χανιώτη σκηνοθέτη και παραγωγό Γιώργο Σγουράκη

Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Χανιώτη σκηνοθέτη και παραγωγό Γιώργο Σγουράκη, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη…

1 hour ago

Δωρεά λαογραφικού υλικού στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, η κα Δήμητρα…

2 hours ago

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αποκόρωνα ενάντια στις συγχωνεύσεις στα σχολεία

Η  «Λαϊκή Συσπείρωση»  ζητά να συζητηθεί σε άμεση συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου και να ληφθεί…

2 hours ago

This website uses cookies.