Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για πρόκληση πυρκαγιών σε Σάμο, Κρήτη και Σπάρτη

Ως υπαίτια για την πρόκληση τριών πυρκαγιών στη Σάμο, στη Σπάρτη και την Κρήτη συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου τρία άτομα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 59χρονος για την πυρκαγιά στην περιοχή Τσίγκη Καρλοβασίου Σάμου, που εκδηλώθηκε την περασμένη Τρίτη, ένας 75χρονος για τη χθεσινή πυρκαγιά στην περιοχή Σπαρτιά του δήμου Σπάρτης και ένας 49χρονος για την προχθεσινή πυρκαγιά στην περιοχή Ρουσοσπίτι του δήμου Ρεθύμνου στην Κρήτη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια και, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Να σημειώσουμε ότι η πυρκαγιά στην περιοχή Ρουσσοσπίτι ξέσπασε σε φαράγγι στη θέση Άγιος Γεώργιος και ο απολογισμός της ήταν 180 στρέμματα γης.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Μητσοτάκης: Περιττή η έλευση Ράμα στην Ελλάδα, λανθασμένη η κίνηση Ερντογάν για τη Μονή της Χώρας – Ψέμα τα περί συγκάλυψης στα Τέμπη

Στο μεγάλο θέμα των ημερών, την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει την ιστορική Μονή…

1 min ago

Η Ρωσία προειδοποιεί το ΝΑΤΟ σε περίπτωση που στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία

Η Ρωσία δήλωσε σήμερα πως τυχόν αποστολή στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία θα ήταν «εξαιρετικά επικίνδυνη» και πως η Μόσχα παρακολουθεί εκ του…

3 mins ago

ΗΠΑ: Το 56% των Δημοκρατικών πιστεύουν ότι το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα

Ακόμα και στις ΗΠΑ, χώρα η οποία παραδοσιακά στηρίζει αμέριστα το Ισραήλ, το κλίμα μετά τις…

4 mins ago

Το 2ο Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού & Εμπειριών του Δήμου Χανίων από 10 έως 12 Μάϊου στην καρδιά του Ενετικού Λιμανιού

Ο Δήμος Χανίων, έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη περσινή διεξαγωγή, διοργανώνει και φέτος για 2η…

49 mins ago

“Την 9η Μαΐου τιμάμε την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών αγωνιζόμενοι για Δικαιοσύνη”

Το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα σε ανακοίνωσή του αναφέρει…

57 mins ago

Ιερέας στην Κρήτη χτυπάει τις καμπάνες της Ανάστασης… χορεύοντας | Βίντεο

Το μήνυμα της Ανάστασης είναι το πλέον αισιόδοξο μήνυμα της Χριστιανοσύνης και καθώς φαίνεται, ένα ιερέας…

59 mins ago

This website uses cookies.