Συνελήφθη ένας 17χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας πέντε Ινδών στο Ρέθυμνο

Ένας ανήλικος από το Ρέθυμνο είναι ένας εκ των δραστών της αιματηρής επίθεσης σε βάρος πέντε Ινδών που σημειώθηκε στις 9 Αυγούστου στην περιοχή Σφακάκι, ο οποίος και συνελήφθη το πρωί. 
Ειδικότερα, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου καθώς ύστερα από εμπεριστατωμένη προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι η ανωτέρω περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας, τελέστηκε από πέντε νεαρά άτομα, ηλικίας 15, 17, 18, 18 και 19 ετών.

Από τον κ. Ανακριτή Ρεθύμνου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 17χρονου δράστη, ο οποίος συνελήφθη σήμερα  πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Επιπλέον από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ατόμων, γονέων των ανηλίκων δραστών (15χρονου και 17χρονου), για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο 17χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Η αιματηρή επίθεση

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της 9ης Αυγούστου πέντε Ινδοί δέχτηκαν επίθεση από μια ομάδα πέντε ατόμων σε στάση λεωφορείου στην περιοχή Σφακάκι Ρεθύμνου, με συνέπεια να τραυματιστούν και οι πέντε.

Οπως είχαν δηλώσει οι τραυματίες αμέσως μετά το περιστατικό, «χωρίς να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει, από ένα αυτοκίνητο που σταμάτησε μπροστά τους, βγήκαν τέσσερις άνδρες οι οποίοι άρχισαν να τους χτυπούν.

Ένας εξ αυτών τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τους τέσσερις και στη συνέχεια οι άγνωστοι μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση».

Όπως αποκαλύφτηκε από τις έρευνες των αρχών ο 17χρονος ήταν αυτός που κράταγε και τράβηξε το μαχαίρι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου με επιφανειακά τραύματα, ενώ όπως είχαν δήλωσει στην αστυνομία, οι δράστες ήταν Έλληνες.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα 80…

9 hours ago

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν παρατηρήθηκαν πυκνοί καπνοί στην περιοχή…

9 hours ago

Βιασμός 5χρονου: «Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;» – Τη Δευτέρα η δίκη γονιών και εκπαιδευτικών

«Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια…

10 hours ago

Τσιτσιπάς: Προπονείται ξανά με τον πατέρα του μετά το επεισόδιο μεταξύ τους – «Μου ζήτησε πολλές συγγνώμες, είναι καλό παιδί»

Ο πατέρας του πρωταθλητή τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις τους μετά…

10 hours ago

Σχιζοφρένεια: Εγκρίθηκε το πρώτο φάρμακο για την πάθηση μετά από 30 χρόνια – Δεν μεταβάλλει τα επίπεδα ντοπαμίνης

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ ενέκρινε…

10 hours ago

Απ’ τον Ελευθέριο Βενιζέλο, στο σημερινό μίζερο Κέντρο

Του Δημήτρη Μηλάκα Η αποδιοργάνωση του κεντρώου πολιτικού χώρου στην Ελλάδα εκδηλώθηκε αστραπιαία μετά το…

12 hours ago

This website uses cookies.