Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθη, 58χρονος ημεδαπός για αποπλάνηση ανήλικου

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, 58χρονος ημεδαπός για αποπλάνηση ανήλικου.

Ειδικότερα, ο 58χρονος ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου (14χρονου) και όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση ο συλληφθείς, κατά την τελευταία διετία ενεργούσε κατ΄ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι, ο 58χρονος ενήργησε κατ΄ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις τον τελευταίο χρόνο και σε βάρος ακόμη ενός 17χρονου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνέλαβαν τον 58χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σύλληψης του αντιστάθηκε σθεναρά.

Η προανάκριση, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Πολάκης: Αιχμηρό σχόλιο κατά της κυβέρνησης για την τροπολογία για τους τραπεζίτες – «Της διαπλοκής το κάγκελο!»

Έντονα αντέδρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στην τροπολογία της κυβέρνησης, η οποία παρέχει «δίχτυ προστασίας», μέσω της Τράπεζας…

10 hours ago

Ντόναλντ Σάδερλαντ: Ο αγαπημένος αντιήρωας πέθανε σε ηλικία 88 ετών

Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ, ο αγαπητικός της έβδομης τέχνης και της αντικουλτούρας, ο οποίος έχει στο ιστορικό του ταινίες…

10 hours ago

Άλκης Δαυίδ: Ο Έλληνας κληρονόμος της Coca Cola θα πληρώσει αποζημίωση 900 εκατ. ευρώ για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμό – Λέει ότι είναι αθώος

Το «αστρονομικό» ποσό των 900 εκατ. δολάρια επιδίκασε δικαστήριο του Λος Άντζελες να πληρώσει ο κληρονόμος της…

10 hours ago

Μύκονος: Αστυνομικίνα με αδυναμία στη χλιδάτη ζωή φορούσε αλυσίδα που έκλεψε από κρατούμενη μετανάστρια

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η υπόθεση με γυναίκα αστυνομικό στη Μύκονο που συνελήφθη να έχει κλέψει χρυσή αλυσίδα…

10 hours ago

Καφές μόνο στα όρθια: Επανέρχεται στο 24% από 1η Ιουλίου ο ΦΠΑ σε σερβιριζόμενα ροφήματα

Κακά μαντάτα για την τιμή του καφέ στην Ελλάδα, αφού ακριβαίνει από 1η Ιουλίου στα καταστήματα εστίασης.…

10 hours ago

This website uses cookies.