Συνελήφθη 63χρονος στα Χανιά για σωματεμπορία

Με την κατηγορία της σωματεμπορίας και της μαστροπείας συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 63χρονος ο όποιος διατηρούσε μπαρ- καφέ σε περιοχή των Χανίων.

Ο 63χρονος έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών όταν αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο κατάστημα και του ζητήθηκαν χρήματα για να συνευρεθεί ερωτικά με μια 32χρονη από τη Βουλγαρία που εργάζονταν στο μπαρ ως σερβιτόρα.

Ειδικότερα,  πληροφορίες  που είχε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ανέφεραν πως ο 63χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος «καφέ – μπαρ», έχει προσλάβει και απασχολεί αλλοδαπές ως υπάλληλους, ενώ παράλληλα τις εξωθεί στην πορνεία έναντι χρημάτων, θαμώνες του καταστήματος.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες  μετά τα μεσάνυχτα, 32χρονη από τη Βουλγαρία  προσέγγισε αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ο οποίος προσποιούνταν τον πελάτη και του πρότεινε ερωτική συνεύρεση, αφού πρώτα κατέβαλλε χρηματικό αντίτιμο στον ιδιοκτήτη.

Ο αστυνομικός αφού κατέβαλλε το προσημειωμένο ποσό των 60 ευρώ στον 63χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, οδηγήθηκε από την 32χρονη σε κατοικία εξωτερικά του καταστήματος, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση, όπου ο αστυνομικός της γνωστοποίησε την ιδιότητα του και ακολούθως την προσήγαγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Στην κατοχή του 63χρονου βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα καθώς και το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ, ως προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητα του καταστήματος. Σε βάρος της 32χρονης σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα του Ν. περί εκδιδομένων προσώπων, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Πταισματοδίκη Χανίων.

Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί οι από το νόμο απαιτούμενες αποδείξεις λιανικής πώλησης σε πελάτες που κατανάλωναν  ποτά στο κατάστημα.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε στο Twitter η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος, Άννα…

2 hours ago

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται πιο ισχυρή. Είναι η τάση ανθρώπων…

2 hours ago

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε την Τρίτη ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής…

4 hours ago

Συνεχίζεται το άγριο «κράξιμο» στους Γλύξμπουργκ που στον προγάμο τους χόρευαν τη «Δραπετσωνα» της φτωχολογιάς

Δεν έχει τέλος το άγριο «κράξιμο» στους Γλύξμπουργκ. Τα social media έχουν πάρει φωτιά με χρήστες…

4 hours ago

Σε κλίμα συγκίνησης τα εγκαίνια του μνημείου για τα θύματα των εργατικών δυστυχημάτων στον Κρουσώνα

Ένα όραμα των συνδικαλιστών της Κρήτης και Ρόδου έγινε πράξη σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην…

4 hours ago

Χανιά: Σουηδός τουρίστας έκλεψε από κατάστημα με τουριστικά – Πιάστηκε λόγω θράσους

Ένα περιστατικό κλοπής με πρωταγωνιστή έναν Σουηδό τουρίστα σημειώθηκε χθες στην παλιά πόλη των Χανίων.…

5 hours ago

This website uses cookies.