Categories: ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Θέλει η κυβέρνηση να κρυφτεί και η τρόικα δεν την αφήνει

Να δώσει απαντήσεις για τα νέα μέτρα που ζητεί η τρόικα καλεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «κρύβεται». «Δυστυχώς για την κυβέρνηση όσο και να θέλει να κρυφτεί η τρόικα δεν την αφήνει», σημειώνει, μια αναφορά και στην τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά «θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί, αλλά οι παλιές συνήθειες δεν τον αφήνουν» που έγινε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατέδειξε την «πολιτική γύμνια» της κυβέρνησης που είναι «πλήρως προσηλωμένη στο μνημόνιο και δεν μπορεί ούτε καν να ψελλίσει μια άλλη πρόταση εξόδου της χώρας από την κρίση». Ενδεικτικό, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ότι «δεν μπόρεσαν να απαντήσουν σε κανένα από τα ερωτήματα που τους ετέθησαν από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Επειδή όμως τα ψέματα τελειώνουν, ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ παίζοντας καθυστερήσεις, καθώς οφείλει να δώσει απαντήσεις στους πολίτες για τα όσα η τρόικα λέει για τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, για τις απολύσεις, για την άρση των πλειστηριασμών, για το ληστρικό φόρο ακινήτων, για την περαιτέρω διάλυση του κοινωνικού κράτους», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Δυστυχώς για την κυβέρνηση, όσο και να θέλει να κρυφτεί η τρόικα δεν την αφήνει. Γι’ αυτό και το δίδυμο της καταστροφής, των κ.κ Σαμαρά- και Βενιζέλου, θα βρίσκεται υπό διαρκή μομφή από την ελληνική κοινωνία».

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Οι 4 αλλαγές στο φορολογικό που προωθούνται για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Σε τέσσερις άξονες αναμένεται να κινηθούν οι διορθώσεις στην τεκμαρτή φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών στις…

40 seconds ago

Το ηχηρό χαστούκι των ευρωεκλογών

Του Νότη Μαριά *  Τεράστιους πολιτικούς τριγμούς σε Ελλάδα και ΕΕ προκάλεσαν τα αποτελέσματα των…

35 mins ago

Παρουσιάζεται στα Χανιά για πρώτη φορά, το ιστορικό δοκίμιο του Ν. Γλυνιά

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν για πρώτη φορά στα Χανιά το ιστορικό δοκίμιο του ιστορικού ερευνητή και ζωγράφου Νίκου Γλυνιά,…

48 mins ago

ΩΔΗ ΣΤΟ ΜΙΧΕΛΙΔΟΠΑΠΑ

Της Ιωάννας Σφακιανάκη 17 Ιουνίου 1771 Ημέρα μνήμης για όλους τους Κρήτες, για όλους τους…

1 hour ago

Ο σοφός λαός και η τρικυμία στα χείλη

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Πάντοτε ενοχλούμαι όταν ακούω πολιτικούς ή δημοσιολογούντες να κολακεύουν το λαό.…

1 hour ago

Αναβιώνει η κρητική καντάδα στις Πατσίδες!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων προσκαλεί στην Αναβίωση της Κρητικής Καντάδας στα παραδοσιακά σοκάκια των Πατσίδων…

1 hour ago

This website uses cookies.