ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρή επίθεση Μαρίας Καρυστιανού στον Άδωνι Γεωργιάδη: Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο

Με μια εξαιρετικά αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook σχολίασε η Μαρία Καρυστιανού τη σύγκρουση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την απόφαση να εκπροσωπηθεί το ελληνικό Κοινοβούλιο στις πρόσφατες εκδηλώσεις για τα 111 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών, από τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, αλλά και τις αναφορές του σε σχόλια άλλου συγγενούς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023 κατηγόρησε τον υπουργό ότι «παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς. Βέβηλα ψέμματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε», διερωτώμενη αν «αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον όχι».

Αναλυτικά στην ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού αναφέρει: «Adonis Georgiadis παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς . Βέβηλα ψέμματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε. Και για ακόμα μια φορά , φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες, κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο. Γιατί δεν ξεσπάσατε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας η “ευαισθησία” σας; Αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον οχι».

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Σπιτικές προτάσεις

Μελιτζανοσαλάτα με κόκκινες πιπεριές Ένα κιλό μελιτζάνες, ένα κιλό κόκκινες πιπεριές φρέσκες γλυκές Φλωρίνης, ένα…

19 mins ago

Ποια χώρα έχει το πιο γρήγορο mobile internet – Όχι η Ελλάδα!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στις ταχύτητες του mobile internet αναδείχθηκε τον Μάιο το Κατάρ, πετυχαίνοντας την εντυπωσιακή επίδοση 329,37 Mbps…

53 mins ago

Αυγενάκης: “Ήταν εκτός εαυτού, με εξύβρισε και με απείλησε”, λέει ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Το βίαιο περιστατικό που εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” περιγράφει ο υπάλληλος του αεροδρομίου σε…

56 mins ago

Το Μαξίμου διαμηνύει ότι ο Αυγενάκης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με τη ΝΔ

Την επικοινωνιακή ζημιά από την υπόθεση με τον Λευτέρη Αυγενάκη προσπαθεί να διαχειριστεί το Μέγαρο Μαξίμου. Στο…

57 mins ago

ΑΔΜΗΕ: Δυσμενής εξέλιξη για το ηλεκτρικό καλώδιο Κρήτης – Κύπρου

Ραγδαίες και μάλιστα σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο είναι οι εξελίξεις γύρω από την κατασκευή του…

58 mins ago

Στο Ηράκλειο ο Αμερικανός Πρέσβης, Τζόρτζ Τσούνης

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Ηράκλειο, καθώς δεν είχε προηγηθεί καμία ενημέρωση φαίνεται ότι πραγματοποιεί σύμφωνα με…

1 hour ago

This website uses cookies.