Σύγκρουση λεωφορείου με αυτοκίνητο στον κόμβο του Πλατανιά δίχως τραυματίες

«Άγιο» είχαν οι μαθητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου — Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν οι 40 μαθητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου καθώς και οι 5 συνοδοί που επέβαιναν σε λεωφορείο επιστρέφοντας από το Καστέλι στα Χανιά, όταν αυτό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα CITROEN που οδηγούσε μια νέα γυναίκα.

Οι 40 μαθητές και οι 5 συνοδοί καθηγητές από το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο επέστρεφαν στις 4.30 το απόγευμα από εκδρομή στο Σέλινο και στο Καστέλι, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχασε τον έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας CITROEN, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα πάνω στον κόμβο του Πλατανιά και μετά από επιδέξιο χειρισμό του οδηγού του λεωφορείου απεφεύχθη η μετωπική σύγκρουση.
Ο Μιχάλης Γαλανάκης, υποδιευθυντής του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου δήλωσε: «Ερχόμασταν από το Καστέλι και στην πορεία μας βρέθηκε ξαφνικά ένα Ι.Χ. κι αυτό που πρόσεξα μπροστά μου ήταν πως είχε χάσει τον έλεγχο και πήγαινε στην πορεία μας με ζιγκ – ζαγκ. Μετά, για να μην κάνει μετωπική ο οδηγός του λεωφορείου, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, το έφερε απέναντι που ήταν άδειος ο δρόμος, αυτή όμως έπεσε πάνω μας. Ευτυχώς δε τούμπαρε το αμάξι ή δεν περνούσε εκείνη τη στιγμή άλλο αμάξι».

Οι νεαροί μαθητές είναι όλοι καλά στην υγεία τους, επέστρεψαν στο σχολείο με άλλο λεωφορείο που ήρθε για την περίσταση ενώ η νεαρή οδηγός του CITROEN χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Γ.Α.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Χανιά: Εγκαινιάζεται η έκθεση σύγχρονης τέχνης της Barbara Knight

Η Αίθουσα Τέχνης Match More σε συνεργασία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων Ελαιουργείον και το εικαστικό πρόγραμμα ΧΑΝΙaRT-2024 παρουσιάζουν…

2 hours ago

Ζάκυνθος: Το νησί καιγόταν αλλά αυτόι συνέχιζαν το γλέντι στο πανηγύρι

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο στα social media που δείχνει τη μεγάλη φωτιά στην Ζάκυνθο να «καταπίνει» στρέμματα…

2 hours ago

Η Καίτη Αρετάκη «πέταξε» για την αιωνιότητα για να συναντήσει τον πατέρα της «Καπετάν Σφακιανό»

Για την αιωνιότητα ταξιδεύει από το Σάββατο η ψυχή της Αικατερίνης (Καίτης) Αρετάκη - Παπαδομιχελάκη,…

2 hours ago

«SOS Τροχαία Εγκλήματα»: Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στα τροχαία εγκλήματα στην Ευρώπη

ΗΕλλάδα με 621 θανάτους το 2023 από τροχαία κατατάσσεται στην 26η θέση ανάμεσα σε 32 αναφερόμενες χώρες στους νεκρούς…

2 hours ago

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Υποψήφια για πρόεδρος και η Μιλένα Αποστολάκη

Συνεχίζεται ο χορός των υποψηφιοτήτων μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Νίκος…

2 hours ago

Η γιορτή του Αγίου Υακίνθου, του Κρητικού Άγιου του Έρωτα, στο δάσος του Ψηλορείτη

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί μια κατανυκτική λειτουργία προς τιμήν του Αγίου…

2 hours ago

This website uses cookies.