14.8 C
Chania
Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026

Τέλος στην αγωνία για τον Κοσμά!

Ημερομηνία:

Χωρίς εμφανή σημάδια τραυματισμού εντοπίστηκε, τα ξημερώματα, ο 20χρονος Κοσμάς, για τον οποίο είχε σημάνει συναγερμός κινητοποιώντας αρχές και πολίτες για την αναζήτησή του.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό του 20χρονου σήμανε όταν κάτοικος από τα Καλέσα άκουσε μια κραυγή, μέσα στη νύχτα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Περίπου στις 04.00, αστυνομικοί του τμήματος Άμεσης Δράσης, του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου και του Α.Τ. Μαλεβιζίου έσπευσαν για να ελέγξουν την αναφορά για φωνές στην περιοχή. Εκεί, μαζί με την 3η ΕΜΑΚ που συνέδραμε στις έρρευνες με ένα όχημα, δύο υπαλλήλους, ένα διασωστικό σκύλο και Drone, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 20χρονο. Ο νεαρός εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στο Καβροχώρι, σώος.

Ο 20χρονος, σε καλή ψυχική κατάσταση και χωρίς εμφανή σημάδια τραυματισμού, προληπτικά παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Τι δήλωσε η μητέρα του 20χρονου φοιτητή που εντοπίστηκε σώος

“Τέλος καλό όλα καλά” δήλωσε η Εύα Δημάκη, μητέρα του 20χρονου φοιτητή που αγνοούνταν στην Κρήτη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” είπε “θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, τους αστυνομικούς, τους χωριανούς, όλον τον κόσμο που βοήθησε και συμμετείχε στις έρευνες”.

“Είναι πολύ φρέσκο ακόμα” ανέφερε η μητέρα.

cretalive.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μανόλης Χνάρης: Αναγκαία η πλήρης αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης ζητά πλήρη αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, μετά από επιστολή του δημάρχου για προβλήματα στον ΕΛΓΑ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά για το 17ο Ιστορικό Circuit

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά την Κυριακή 3/5/2026 λόγω του 17ου Ιστορικού Circuit. Απαγόρευση κυκλοφορίας στις οδούς Τζανακάκη, Ανδρέα Παπανδρέου και Ι. Σφακιανάκη.

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Interreg Europe – Digital Rural για τα «Έξυπνα Χωριά»

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Interreg Europe – Digital Rural στη Βάλμιερα Λετονίας, για τα Έξυπνα Χωριά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της υπαίθρου.

Με επίκεντρο τα τοπικά προϊόντα ΠΟΠ η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην 6η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση AREPO στις Βρυξέλλες

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην 6η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση AREPO στις Βρυξέλλες, αναδεικνύοντας προϊόντα ΠΟΠ όπως Γραβιέρα, Ξυνομυζήθρα, Πηχτόγαλο και Πευκοθυμαρόμελο.