Categories: ΘΕΣΕΙΣ

Τέτοιο Μέλλον μας ετοιμάζουν;

Θα το ζήσουμε σε … μνημεία πολιτισμού του 21ου αιώνα; Δείτε μερικά από αυτά τα μνημεία. Τα ‘χω ονομάσει και τα ‘χω αριθμήσει, έτσι για να κατατοπιστούν μερικοί, ώστε… να οργανώσουν τέτοια. Ασχέτως που γνωρίζουν την ιστορία τους, όπως γνωρίζουμε εμείς οι υπόλοιποι για την … Ακρόπολη, την Κνωσό, την Τίρυνθα και άλλα…

1.(Άουσβιτς)

Σ’ αυτό εγκατέστησαν οι Γερμανοί τους θαλάμους αερίων, που από αυτούς πέρασαν όχι λιγότεροι από 3.000.000 ανθρώπινα πλάσματα. Οι υποψήφιοι… για τουμπάνιασμα, έμπαιναν 250 κάθε φορά! Τους κλείδωναν και μετά , από μι ατρύπα στην οροφή, έριχναν δύο πλάκες κυκλώνειο Β! Τα υπόλοιπα τα παραλείπω για να μην τρομάξετε…

2.(Μπλέσεν)

Δεν υπήρχαν θάλαμοι αερίων, αλλά χιλιάδες άνθρωποι εξοντώνονταν από πείνα και αρρώστιες. Η  έλλειψη τροφής ήταν τέτοια, που οι έγκλειστοι επιδίδονταν στον κανιβαλισμό. Βρετανός εγκάθειρκτος που επέζησε, κατέθεσε πως έβλεπε από τους μηρούς νεκρών, να λείπει ένα κομμάτι σάρκα, που το ‘χαν κόψει και φάει άλλοι εγκάθειρκτοι! «Στην αρχή, νόμισα πως ήταν από σφαίρα, αλλά αργότερα είδα να τα κόβουν με σουγιάδες και να τα τρώνε, άλλοι εγκάθειρκτοι» κατέθεσε.

3.(Μπούχενβαλντ)

Οι εγκάθειρκτοι εχρησιμοποιούντο για πειράματα σε ανθρώπινα πειραματόζωα. Χιλιάδες ντουφεκίστηκαν, πολλοί τρελάθηκαν από την αθλιότητα και τη φρίκη. Μέλη της φρουράς, συνέτριβαν τα κεφάλια των εγκάθειρκτων με πέτρες. Τους βούλιαζαν μέσα στην κοπριά, τους άφηναν νηστικούς, τους ευνούχιζαν, τους ακρωτηρίαζαν. Ω προγόνοι της φράου Μέρκελ!!!

4.(Νταχάου)

Για εξάσκηση των γιατρών των Ες – Ες χειρουργούντο απόλυτα υγιείς, από φοιτητές της Ιατρικής. Πειράματα  ελονοσίας έγιναν σε 1.200, κανένας από τους οποίους δεν προσφέρθηκε εθελούσια! Μερικοί δηλητηριάστηκαν με  μεγάλες δόσεις νεοσαλβαρσάν και πυραμιδύνης, δύο από τα δοκιμαζόμενα φάρμακα. Έκλειναν κάποιους σε θαλάμους χωρίς αέρα, όπου η πίεση αυξομειωνόταν, με αποτέλεσμα αιμορραγία και θάνατο. Βουτούσαν εγκάθειρκτους σε παγωμένο νερό, για μεγάλα διαστήματα.

5.(Νοϋεγκάμε)

Σ’ αυτό οι άρρωστοι και ανίκανοι για εργασία εθανατόνωνταν. Συνολικά πέρασαν απ’ αυτό, 90.000, από τους οποίους 40.000 πέθαναν. Ας παραλείψω τα υπόλοιπα, για να σας απαλλάξω από φρίκη που ούτε εγώ δεν την άντεξα. Οι έγκλειστοι εκεί ήταν το 90% υπήκοοι ξένων χωρών. 10% γερμανοί εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, που κατείχαν κατώτερες διοικητικές θέσεις στο στρατόπεδο.

6.(Ραβενσμπρακ)

Εκεί υπήρχαν μόνο γυναίκες. Και ανέρχονταν σε 123.000! Γαλλίδες, Ρωσίδες κ.α. Από το 1944 και πέρα δεν ήταν ποτέ λιγότερες από 36.000. Βρήκαν το θάνατο 50.000. Εκτός από την δολοφονία αιτίες θανάτου ήταν ο υποσιτισμός, η εξαντλητική εργασία, η έκθεση στο κρύο, ο συνωστισμός, η πλήρης έλλειψη μέτρων υγιεινής. Μια κρατούμενη που επέζησε, κατέθεσε αργότερα στη δίκη του προσωπικού: «Σκοπός η καταστροφή της ανθρωπιάς και της συνειδήσεώς μας. Όλα τα κατώτερα και κτηνώδη ένστικτα, ανεπτύσοντο, ενώ τα καλύτερα παραμερίζονταν. Μας παρέτασσαν σε σειρές και  μας υποχρέωναν να περάσουμε ολόγυμνες μπροστά τους. Περιορίστηκαν όμως… να εξετάσουν τα δόντια και τα χέρια μας!! Οι κρατούμενες ήταν τόσο πεινασμένες, που έτρωγαν ωμές φλούδες από πατάτες και κομμάτια χορταρικών. Το καθημερινό συσσίτιο: ένα φλιτζάνι καφέ ερζάτς το πρωί, μια πατατόσουπα ή λαχανόσουπα το μεσημέρι, και το ίδιο φαγητό το βράδυ με λίγο ψωμί.

Δεν συνεχίζω τις περιγραφές της φρίκης άλλο, σεβόμενος τις αντοχές σας. Μπορείτε όμως να φανταστείτε αυτά που παραλείπω!!

Ερώτηση: Πιστεύετε αγαπητοί μου, πως μπορεί να φτάσει η κτηνωδία σε μεγαλύτερα ύψη;; Σκεφτείτε το! Να υποθέσει κανείς πως οι εδώ και εν Ευρώπη… ζηλωτές αυτού του … πολιτισμού, δειλιάζουν να … αρθούν στα ύψη που φτάσανε πριν 70 και πάνω χρόνια, τα χιτλερικά πρότυπά τους; Ποιος θα κόψει τα χέρια και τις δολοφονικές διαθέσεις αυτών των μιμητών, για να μη αλωθεί η ανθρωπιά του Έλληνα;

Ας κλείσουμε εμείς, ο Λαός των ποιητών, των φιλοσόφων, της ανθρωπιστικής παιδείας,  το δρόμο προς τη ζούγκλα! Δηλαδή ας μείνουμε καλύτερα… μονόχειρες, παρά να ανοίξουμε με τις ψήφους μας τα κλουβιά των τίγρεων! Τι πως μας φτάσανε κάποιοι στο σημείο να ψηφίζουμε μερικοί από μας, τους  απογόνους εκείνων που κατάντησαν τα ανθρώπινα όντα τραγική καρικατούρα του ανθρώπου και ειδικά του έλληνα, του κεκοσμημένου με τις πατροπαράδοτες αρετές της φυλής μας… Είναι οι Βάρβαροι, από δω που δίπλα στις αρχαίες κολώνες ανθούν οι ελιές και οι πορτοκαλιές!!! Διαφορετικά ουαι ημίν! Ουαι τοις απογόνοις ημών! Ουαί τη υπάρξει ημών, ως κομισταί  της Ανθρωπιστικής Παιδείας… Κι όμως τους απογόνους των τεράτων εκείνων – ελλήνων λέει- τους έχει στη Βουλή η Ελληνική Δημοκρατία, λεκιάζοντας τον χιτώνα της! Κι όμως κόμματα… Αριστερά, λέει, έχουν στο δυναμικό τους Συνταγματολόγους(!!!) που υπερασπιζόταν αυτή την ανθρώπινη πανώλη! Όπως τον κεφαλοκυνηγό Κασιδιάρη και τον εγκληματικό πολιτικό του φορέα δηλαδή τη Χρυσή Αυγή!! Ας μην αναφέρω ονόματα για την ώρα, όμως επιφυλάσσομαι… Και μόνο η συμπερίληψη τέτοιων… μπουμπουκιών στα εν λόγω ψηφοδέλτια, πιστοποιεί τη σόι πράμα είναι αυτή η Αριστερά… Θυμίζει το ρόλο που έπαιξε η Γερμανική Σοσιαλδημοκρατία, πριν βγει ο Χίτλερ στη εξουσία… Τέτοια είναι η Σοσιαλδημοκρατία, που κάθε φορά τη βάζει το σύστημα να … καθαρίσει την αίθουσα, όπου συνεδριάζουν οι Καπιταλιστές μεγιστάνες! Δηλαδή… Αριστερά να σου πετύχει… Φτού!!

Αντώνης Χαρχαλάκης

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί - όχι βέβαια πάντα -…

13 hours ago

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature Communications», εντόπισαν πρωτεΐνες στο αίμα οι…

13 hours ago

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική εκδήλωση  συζήτηση την Τετάρτη 22 Μαΐου…

13 hours ago

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος…

14 hours ago

Κουτσούμπας για Συμφωνία Πρεσπών: Ήταν απόφαση των ΗΠΑ και άλλων “συμμάχων” μας στο ΝΑΤΟ

«Το ΚΚΕ δεν έχει καμία δέσμευση απέναντι στην ΕΕ και μπορεί να αποκαλύπτει τις οδηγίες,…

14 hours ago

Τι θα ζητήσει ο Μητσοτάκης από την Κομισιόν για τις τιμές των πολυεθνικών

Το 78% των Ελλήνων πολιτών δηλώνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco, ότι η ακρίβεια είναι το βασικό…

14 hours ago

This website uses cookies.