Τα έργα υποδομής του Δήμου Κισάμου στη σύσκεψη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη

Στις 10-6-2011 συναντήθηκε στον Δήμο Κισάμου με το Δήμαρχο κ Γ Μυλωνάκη Δημοτικούς Συμβούλους και Υπηρεσιακούς  Παράγοντες του Δήμου ο Αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης. Τον Αντιπεριφερειάρχη συνόδευαν η Δ/ντρια Τεχνικών Έργων και η υπεύθυνη Προγραμματισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα έργα υποδομής που είναι σε εξέλιξη καθώς και έργα που πρέπει να προγραμματιστούν στον Δήμο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις μελέτες που πρέπει να προγραμματιστούν και σε αυτές που πρέπει να ολοκληρωθούν στο άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

-Να συνεχιστούν οι μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη:

Πλάτανος – Σφηνάρι

Έλος – Σημαντηριανά με διακλάδωση προς Πλοκαμιανά

-Να ανατεθεί η εκπόνηση δυο (2) νέων μελετών:

Σφηνάρι – Σημαντηριανά

Μυλοι – Έλος

Επίσης συζητήθηκε το Θέμα της παράκαμψης Κισάμου και αποφασίστηκε να υπάρξει νέα συνάντηση με παρουσία του κου Αγαπάκη από την ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ  προκειμένου να αρχίσει η υλοποίηση του έργου άμεσα , καθώς να συνταχθεί με την διαδικασία του επείγοντος νέα μελέτη (από την Λίμνη έως το Λιμάνι Καστελίου).

Τέλος όσο αφορά τα έργα υποδομών αποφασίστηκε να συμπεριληφθούν στην μελέτη οδικής ασφάλειας που συντάσσεται από την Δ/νση Τεχνικών Έργων έργα αναβάθμισης όλου του επαρχιακού δικτύου  του Δήμου με προτεραιότητα στους κύριους επαρχιακούς δρόμους.

Επίσης τονίστηκε  η αναγκαιότητα ολοκλήρωσης όλων των ΣΧΟΟΑΠ  του Δήμου Κισάμου και η υλοποίηση αρδευτικών έργων όπως η Λιμνοδεξαμενή Έλους και Λιμνοδεξαμενή Πλατάνου απαραίτητων για την ανάπτυξη  της περιοχής.

Τέλος συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας της Περιφέρειας και του Δήμου Κισάμου στον Τομέα του τουρισμού και της κοινωνικής πολιτικής καθώς και στο πρόγραμμα « Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» με άξονα προτεραιότητας « Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» που χρηματοδοτείται με 190.000,00 € από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό  Ταμείο.

Ο κος Αντιπεριφεριεάρχης  δεσμεύθηκε ότι μέσα στον Ιούλιο  θα έχει μόνιμη και συνεχή συνεργασία με τον Δήμο για την επίλυση των προβλημάτων που εντοπίστηκαν

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

MRB: Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Συμφωνούν με την αποπομπή Κασσελάκη οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ – Ανεβαίνει ο Πολάκης στη μάχη διαδοχής

Την αλλαγή στους συσχετισμούς του πολιτικού σκηνικού καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Open. Την…

5 hours ago

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον σκηνοθέτη Μάνο Βαβαδάκη, μετά την πετυχημένη «Πανώρια» του…

5 hours ago

Η στέγη παραδομένη στην αγορά, η «γενιά των ενοικιαστών» χωρίς κρατική μέριμνα

του Θάνου Καμήλαλη Η Ελλάδα είναι σταθερά η χώρα με το υψηλότερο κόστος στέγασης σε…

6 hours ago

Νίσυρος: Με απέλαση απειλείται ο πατέρας που είχε καταγγείλει αρχαιοφύλακα για παρενόχληση του γιου του

Με απέλαση απειλείται ο πατέρας που είχε καταγγείλει αρχαιοφύλακα για παρενόχληση του γιου του στη…

6 hours ago

Σοκ από ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο: Η Ουκρανία πρέπει να είναι σε θέση να πλήξει νόμιμους στρατιωτικούς στόχους στη Ρωσία – Με πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο προειδοποιεί η Μόσχα

Σε ψήφισμά του, το Κοινοβούλιο ζητά να αρθούν οι περιορισμοί που εμποδίζουν την Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά…

6 hours ago

Οπαδοί της Celtic στο λαό της Παλαιστίνης: «You ‘ll never walk alone»

Ηκερκίδα της Celtic FC στον αγώνα με τη SK Slovan Bratislava για το UEFA Champions League στη…

6 hours ago

This website uses cookies.