ΕΛΛΑΔΑ

Τελέστηκε στον Βύρωνα η πολιτική κηδεία του Περικλή Κοροβέση

Τελέστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (14/4/2020) η πολιτική κηδεία του λογοτέχνη, ποιητή, ακτιβιστή και πολιτικός της αριστεράς, Περικλή Κοροβέση στον Βύρωνα.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που επιβάλουν τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, παρόντες στην κηδεία, που έγινε στο δημοτικό κοιμητήριο της περιοχής, ήταν στενοί συγγενείς και λίγοι φίλοι.

Η σύζυγος του Μαρία, έκανε γνωστό ότι μόλις τελειώσει η περιπέτεια του κορονοϊού θα γίνει στη μνήμη του συγκέντρωση φίλων του στα Εξάρχεια, που αγαπούσε.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στην περιοχή της Ριτσώνας θα πραγματοποιηθεί, κατά την επιθυμία του, η καύση του Περικλή Κοροβέση.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ερντογάν: Ομοφοβικό παραλήρημα για την Eurovision – Δεν πάμε γιατί δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί

Μπορεί να πέρασε πια ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον ωστόσο ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξακολουθεί και ασχολείται…

24 mins ago

ΗΠΑ: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη θεωρείται απειλή για τις προεδρικές εκλογές – «Πρόβλημα του σήμερα, όχι του μέλλοντος»

Του Χρήστου Καλουντζόγλου Η απειλή που προέρχεται από προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης είναι πραγματική και δημιουργεί σοβαρές προκλήσεις…

27 mins ago

Ελένη Βιτάλη: Ακύρωσε συναυλία της στο Ισραήλ – Οργισμένος ο Ισραηλινός τραγουδιστής

Την εμφάνισή της στο Ισραήλ για μια συναυλία ακύρωσε η Ελένη Βιτάλη, με την Πίτσα…

30 mins ago

Βενιζέλειο: Ζητούν να ράβουν τους ασθενείς με βελόνα και κλωστή – “Το Bενιζέλειο νοσοκομείο δεν υπάρχει πια”, λέει ο διευθυντής της Χειρουργικής

"Το Bενιζέλειο νοσοκομείο δεν υπάρχει πια". Με αυτήν την φράση ο Διευθυντής ΕΣΥ της Χειρουργικής…

31 mins ago

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης Γερμανού πεζοπόρου στο Σφακιανό Φαράγγι

Λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση διάσωσης ενός…

41 mins ago

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Πλατανιά με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη

Οι ΚΟΒ Πλατανιά του ΚΚΕ διοργανώνουν πολιτική συγκέντρωση την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 8.30μ.μ. στην…

44 mins ago

This website uses cookies.