Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Τελετή Ανάρτησης 11 Γαλάζιων Σημαιών στο Δήμο Χανίων

Αύριο Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014, στις 11.00, στην παραλία της Νέας Χώρας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή ανάρτησης της “Γαλάζιας Σημαίας” στις παραλίες του Δήμου Χανίων.

Ο Δήμος Χανίων βρίσκεται στην 5ηθέση σε πανελλήνιο επίπεδο, με ένδεκα (11) συνολικά παραλίες, στις οποίες θα κυματίζει τη φετινή θερινή περίοδο η “Γαλάζια Σημαία”.

Ειδικότερα, οι παραλίες του Δήμου Χανίων, οι οποίες βραβεύθηκαν είναι οι εξής: Σταλός, Άγιοι Απόστολοι 1, Άγιοι Απόστολοι 2, Χρυσή Ακτή, Αγία Μαρίνα, Καλαμάκι, Νέα Χώρα, Μαράθι, Σταυρός, Άγιος Ονούφριος, Καλαθάς.

Στόχος του Δήμου Χανίων είναι να διατηρηθεί ο αριθμός των βραβευμένων ακτών με Γαλάζια Σημαία, αλλά και να βραβευθούν και άλλες νέες ακτές, οι οποίες εντάχθηκαν φέτος στο Δίκτυο Παρακολούθησης Ποιότητας Υδάτων Κολύμβησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.ΠΕ.Κ.Α.) και διαθέτουν τις προϋποθέσεις και εξαιρετικής ποιότητας νερά κολύμβησης.

Επίσης, σημαντικό γεγονός αποτελεί η ομόφωνη απόφασης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Χανίων για τη διοργάνωση στην πόλη μας της ετήσιας Διεθνούς Συνάντησης εθνικών χειριστών του προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι 51 χωρών από όλο τον κόσμο, το χρονικό διάστημα από 15 Οκτωβρίου έως και 19 Οκτωβρίου 2014.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Συλλήψεις διακινητών για τους μετανάστες που εντοπίστηκαν σε Γαύδο και Καλούς Λιμένες

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 19 και 24 ετών αντίστοιχα, ως οι διακινητές των 19 μεταναστών που διασώθηκαν τα…

2 mins ago

Μεγάλη η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων

Με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 14/6/2024 – η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή…

3 mins ago

Χανιά: Ελεύθεροι οι δύο νεαροί Έλληνες για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες οι δύο 24χρονοι Έλληνες, που είχαν συλληφθεί για την…

6 mins ago

Μέχρι την Αγγλία η ιστορία του 29χρονου από την Κρήτη που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι και επέζησε – Είχε 3% πιθανότητες

Το αμερικανικό ιατρικό περιοδικό «American Journal of Case Reports», αποκάλυψε το «θαύμα» ενός αγρότη από την Κρήτη που πυροβολήθηκε…

11 mins ago

ΠΑΣΟΚ: Σκληρή κριτική Νίκου Χριστοδουλάκη στους επίδοξους αρχηγούς – «Μικρομεγαλισμοί απέναντι στην ιστορία»

Σκληρή επίθεση προς τους επίδοξους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και σημαντικό στέλεχος του…

45 mins ago

Τελεσίγραφο Πούτιν στη Δύση: Φτάσαμε στο σημείο «χωρίς επιστροφή» – Η κλοπή δεν θα μείνει ατιμώρητη – Οι όροι για τη λήξη του πολέμου και τι απαντούν ΗΠΑ και Κίεβο

Τις προϋποθέσεις για να αρχίσει ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία έθεσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Πούτιν…

47 mins ago

This website uses cookies.