Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Τελετή Απονομής Μεταπτυχιακών & Διδακτορικών Διπλωμάτων Πολυτεχνείου Κρήτης

Η Τελετή Απονομής Mεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης & Διδακτορικών Διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή & ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Στα πλαίσια της τελετής θα απονεμηθούν τα εξής βραβεία:

• Βραβείο Αριστείας 2014, στον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης κ. Μάρκο Παπαγεωργίου, σε αναγνώριση του ερευνητικού του έργου στον τομέα Αυτόματου Ελέγχου, Βελτιστοποίησης και Εφαρμογών για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.
Ο τιμώμενος με το Βραβείο Αριστείας 2014 Καθηγητής κ. Μάρκος Παπαγεωργίου θα εκφωνήσει την κεντρική ομιλία κατά την Τελετή Απονομής Μεταπτυχιακών & Διδακτορικών Διπλωμάτων

• Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας 2014, στον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος κ. Γεώργιο Καρατζά, σε αναγνώριση του διδακτικού του έργου σε προπτυχιακό επίπεδο.

Πρόγραμμα Τελετής

18:00 Είσοδος Πρυτανικών Αρχών & Κοσμητόρων Σχολών
18:05 Χαιρετισμός Πρύτανη Πολυτεχνείου Κρήτης, Καθηγητή κ. Βασιλείου Β. Διγαλάκη
18:15 Απονομή Υποτροφιών LIMMAT
18:25 Απονομή Βραβείου Εξαίρετης Διδασκαλίας 2014 στον Καθηγητή κ. Γεώργιο Καρατζά
18:30 Απονομή Βραβείου Αριστείας 2014  στον Καθηγητή κ. Μάρκο Παπαγεωργίου
18:35 Ομιλία του τιμώμενου με το Βραβείο Αριστείας 2014, Καθηγητή κ. Μάρκου Παπαγεωργίου
19:00 Απονομή Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης&Διδακτορικών Διπλωμάτων
20:00 Αποχώρηση Πρυτανικών Αρχών & Κοσμητόρων Σχολών
Λήξη τελετής – Αναμνηστική φωτογράφηση

Σχετική  Ιστοσελίδα: http://www.tuc.gr/4585.html

Βραβείο Αριστείας 2014

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης θα απονείμει το Βραβείο Αριστείας 2014 στον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης κ. Μάρκο Παπαγεωργίουσε αναγνώριση του ερευνητικού του έργου στον τομέα Αυτόματου Ελέγχου, Βελτιστοποίησης και Εφαρμογών  κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.
Το Βραβείο Αριστείας απονέμεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στα πλαίσια της Τελετής Απονομής των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτηςσε Καθηγητή του Ιδρύματος για τα ερευνητικά επιτεύγματα του.
Ο τιμώμενος με το Βραβείο Αριστείας 2014, Καθηγητής κ. Μάρκος Παπαγεωργίου,θα εκφωνήσει την κεντρική ομιλία κατά την Τελετή Απονομής των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Βραβείο Διδασκαλίας 2014

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης θα απονείμει το Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας 2014 στον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντοςκ. Γεώργιο Καρατζά σε αναγνώριση του διδακτικού του έργου σε προπτυχιακό επίπεδο.
Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί κατά την τελετή απονομής των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Γρίπη των πτηνών: «Ισχυρά στοιχεία» δείχνουν ότι ο ιός πέρασε για πρώτη φορά από τα θηλαστικά στον άνθρωπο

Οι επιστήμονες φοβούνται ότι η γρίπη των πτηνών πέρασε για πρώτη φορά από τα θηλαστικά στους ανθρώπους,…

16 hours ago

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβενέτου. Το μεσημέρι…

19 hours ago

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του Επιταφίου στην Ιερά Μονή Αγκαράθου. Επισκέπτες από…

19 hours ago

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και των άλλων Μεσογειακών…

19 hours ago

Εκατοντάδες Χανιώτες στον Επιτάφιο Θρήνο στη Μητρόπολη Χανίων | Φωτός

Με έκδηλη την συγκίνηση και παρουσία, πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και πλήθους ευσεβούς λαού τελέσθηκε…

19 hours ago

Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου στα 76 της χρόνια – Οι ρόλοι που την έκαναν αξέχαστη

Την τελευταία της πνοή άφησε ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου. Το θλιβερό…

19 hours ago

This website uses cookies.