«Βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων» είναι το θέμα ημερίδας που συνδιοργανώνουν την Δευτέρα 12 Μαρτίου, το Επιμελητήριο Χανίων και η εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας και Ποιότητας Τροφίμων TROFOanalysis Ο.Ε.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα γίνει προβολή οπτικοακουστικού υλικού με παραδείγματα κανόνων υγιεινής σε διάφορα στάδια, και θα δοθούν παραδείγματα εφαρμογής του συστήματος HACCP στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.
Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΧ (4ος όροφος), απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία, ελαιοτριβεία, βιοτεχνίες τροφίμων, κρεοπωλεία, τυροκομεία, αρτοποιεία, super market κ.α.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αυτή την ώρα την Μακάμπι για την 9η αγωνιστική της Euroleague, με…
Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται η απόφαση της αυξημένης, επταμελούς σύνθεσης του ΣΤ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά…
«Κλείδωσε» τελικά η ημερομηνία για το debate των υποψήφιων αρχηγών (Παύλου Πολάκη, Νικόλα Φαραντούρη, Απόστολου Γκλέτσου και Σωκράτη Φάμελλου) του ΣΥΡΙΖΑ για τις 20…
Το χρόνο να προλάβουν θέλουν οι ΗΠΑ και να δρομολογηθεί η νέα βοήθεια στην Ουκρανία, πριν αναλάβει τον Λευκό…
Αρχές του 1989, σε μια ταραγμένη περίοδο της πολιτικής μας ζωής. Στα γραφεία των εφημερίδων…
Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και…
This website uses cookies.