«Βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων» είναι το θέμα ημερίδας που συνδιοργανώνουν την Δευτέρα 12 Μαρτίου, το Επιμελητήριο Χανίων και η εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας και Ποιότητας Τροφίμων TROFOanalysis Ο.Ε.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα γίνει προβολή οπτικοακουστικού υλικού με παραδείγματα κανόνων υγιεινής σε διάφορα στάδια, και θα δοθούν παραδείγματα εφαρμογής του συστήματος HACCP στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.
Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΧ (4ος όροφος), απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία, ελαιοτριβεία, βιοτεχνίες τροφίμων, κρεοπωλεία, τυροκομεία, αρτοποιεία, super market κ.α.
Γιατί οι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης, δεν έχουν δει καμία ουσιαστική μείωση του χρόνου εργασίας από τη δεκαετία…
Πολλές εκατοντάδες ήταν οι προσκεκλημένοι που πήγαν το απόγευμα του Σαββάτου στην εκκλησία όπου θα…
Ιδιαίτερη αύξηση στα περιστατικά για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας μέσα στο πρώτο δεκάμηνο του 2024 σε σχέση με…
Η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής στα Χανιά.…
Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου, εκπροσώπων σωματείων και μαζικών φορέων πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή στο «Σπίτι…
Στη διεκδίκηση αποζημιώσεων από τη Booking.com και εν γένει από τις πλατφόρμες κρατήσεων που είναι ευρύτερα γνωστές…
This website uses cookies.