Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τιμητική εκδήλωση στο Ε’ ΚΑΠΗ

«Τούτη η βραδιά η αποψινή

Δεν είναι σαν τις άλλες

Τιμούμε τους πατεράδες μας

Κι όλες της γης τις μάνες»

Με αυτά τα λόγια χαιρέτησε η Φιωτάκη Ελευθερία, νοσηλεύτρια του Ε ΚΑΠΗ Παλιάς Πόλης Χανίων του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων, στις 10 Οκτωβρίου 2012,  την εκδήλωση στην οποία τιμήθηκε ο πρόεδρος των ηλικιωμένων του ΚΑΠΗ, Μανώλης Τοπαλιδης για την πολύχρονη προσφορά του .

«Μια βροχούλα ψιλή, δροσιστική και ευεργετική είναι  η τρίτη ηλικία η οποία μπορεί να γίνει γόνιμη κυρίως για το μυαλό και την ψυχή» συμπλήρωσε η Ζουριδάκη Ευθυμία, μέλος του ΚΑΠΗ με αφορμή τον εορτασμό της μέρας της τρίτης ηλικίας.

Συγκινημένη η πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Χρύσα Χαριτάκη για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ευχαρίστησε από καρδιάς τους εργαζομένους στο ΚΑΠΗ για την αγάπη και τη χαρά που προσφέρουν σε όλους και τους ενημέρωσε ότι ξεκίνησε τμήμα  γυμναστικής,   χορωδίας, σχολή 3ης ηλικίας σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων και μετέφερε τον χαιρετισμό του Δήμαρχου Χανίων Μανώλη  Σκουλάκη.

Εξάλλου στις 16 Οκτωβρίου 2012 στο κατάμεστο από κόσμο Δ’ ΚΑΠΗ του ΔΟΚΟΙΠΠ  του Δήμου Χανίων, ο Κυριάκος Βασιλομανωλάκης πτυχ. Ψυχολογίας Μ.Edu, συγγραφέας, μίλησε με θέμα «Έχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα όριο ηλικίας»

Η πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ  δήλωσε «η τρίτη ηλικία γεμάτη από τη σοφία μιας ζωής χρειάζεται αισιοδοξία και πίστη για νέες δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις δυνατότητες σας. Αξιοποιήστε τα κρυμμένα σας ταλέντα , γεμίστε δημιουργικά τον χρόνο σας.»

Η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Γεωργία Μυλωνάκη, ευχαρίστησε τις κυρίες που επιμεληθήκαν τα όσα νόστιμα γεύτηκαν οι παραβρισκόμενοι στην εκδήλωση.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Πρώτη ομάδα Κηπουρών Τοπίου στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Ολοκληρώθηκε η πρακτική άσκηση των σπουδαστών και σπουδαστριών της Σχολής Kηπουρών Τοπίου από τα κρατίδια της Γερμανίας…

11 mins ago

Σε λειτουργία το πρώτο Κ.Δ.ΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Χανίων

Ξεκινά από τις αρχές Νοεμβρίου η λειτουργία του πρώτου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.ΑΠ.ΑμεΑ) του Δήμου…

15 mins ago

Αλικαρνασσός: Ισόβιτες, υπόδικοι και πλημμεληματικοί όλοι μαζί

Είχαμε γράψει εδώ και καιρό πόσο ασφυκτικές είναι πλέον οι συνθήκες στις φυλακές Αλικαρνασσού λόγω…

17 mins ago

Μεγάλη έρευνα για τη σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία: Τι λέει o Πρόεδρος του ΕΚΗ

Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γαϊδαρος! Δεν έφταναν τα τόσα…

26 mins ago

ΠΑΣΟΚ: Κείμενο στήριξης στον Χάρη Δούκα από 64 πανεπιστημιακούς – Ποιοι στηρίζουν από Κρήτη

Με ένα κείμενο υποστήριξης, 64 Έλληνες ακαδημαϊκοί, εκφράζουν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα για την Προεδρία…

32 mins ago

Τα εκλογικά κέντρα στο νομό Χανίων για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΝΕ Χανίων του ΠΑΣΟΚ τα εκλογικά κέντρα που θα μπορούν να…

40 mins ago

This website uses cookies.