ΕΛΛΑΔΑ

Τι απαντά ο Έκτορας Μποτρίνι μέσω του δικηγόρου του για το πόρισμα του ιατροδικαστή

Η ιατροδικαστική εξέταση του 19χρονου σπουδαστή, o οποίος κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, φαίνεται ότι ικανοποίησε τον σεφ που βρίσκεται εκτός Ελλάδας, καθώς δε δείχνει από πού προέρχονται οι βλάβες.

Όπως ισχυρίστηκε ο ο δικηγόρος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής.

Σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου που έγινε μετά από παραγγελία του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, ο σπουδαστής φέρει 12 βλάβες, τρεις από αυτές είναι συμβατές με θερμικά εγκαύματα, μία δερματική βλάβη που είναι συμβατή με έγκαυμα από ζέον υγρό και μόνο μία έχει γίνει στο παρελθόν.

Το συμπέρασμα είναι ότι φέρει απλές σωματικές βλάβες προκληθείσες από επίδραση θερμικών μέσων, θλώντος και νύσσοντος /τέμνοντος οργάνου, τελεσθείσες σε διαφορετικούς χρόνους και από 3 -10ημέρου περίπου προς της εξετάσεως.

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε την 1η Αυγούστου, ενώ έχει ορισθεί και δεύτερος ιατροδικαστής από τους δικηγόρους της οικογένειας του σπουδαστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα, ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Κοτζιάς: Δεν μπορώ να βλέπω Αντώναρο και Σπηλιωτόπουλο να λένε την Αριστερά «χουντική»

Σφοδρή επίθεση στα δυο – προερχόμενα από την Ν.Δ- στελέχη που βρίσκονται στο επιτελείο του Στέφανου…

2 hours ago

Τραγωδία στα Χανιά: 65χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε πηγάδι

Τραγικό τέλος στην αναζητήση 65χρονου άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε πηγάδι στην περιοχή του…

2 hours ago

Δυο φαμίλιες, μια εγκληματική οργάνωση και …επώνυμοι πελάτες για τις …κόκες

Το νέο «αίμα» των εγκληματικών ομάδων διακίνησης κόκας στο Ηράκλειο επιχειρεί να «χτυπήσει» η Δίωξη Ναρκωτικών…

2 hours ago

«Επιμελητήριο με Μέλλον»: Ιδρύθηκε στα Ταμπακαριά ο νέος επιμελητηριακός συνδυασμός Χανιωτών επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Αντώνη Ροκάκη | Φωτός+Βίντεο

Περισσότεροι από 100 επιχειρηματίες από τα Χανιά συγκεντρώθηκαν στα Ταμπακαριά και ίδρυσαν το νέο συνδυασμό…

2 hours ago

Το Ιράν απειλεί ότι θα «τινάξει στον αέρα» πετρελαϊκές εγκαταστάσεις σε όλη την Μέση Ανατολή! Πώς εμπλέκεται η Ελλάδα

Τη στιγμή που στο Ισραήλ δείχνουν να «στοχεύουν» ως μέρος της «απάντησής» τους τις ενεργοπαραγωγικές υποδομές του Ιράν,…

6 hours ago

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χανίων με την οδό Κυδωνίας

Συνεχίζονται εργασίες από τον Δήμο Χανίων, για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου σε σημεία που…

6 hours ago

This website uses cookies.