Το νέο Παγκρήτιο site προσφορών είναι εδώ

www.kritikadeals.gr

Ένα νέο, αμιγώς Κρητικό site προσφορών εγκαινίασε τη λειτουργία του πρόσφατα, παρέχοντας στους επισκέπτες του, τη δυνατότητα να βρίσκουν καθημερινά στις σελίδες τους, προϊόντα και υπηρεσίες σε απίστευτα χαμηλές τιμές που μπορούν να φτάσουν ακόμα και το 90%.Το νέο Παγκρήτιο site προσφορών είναι εδώ:www.kritikadeals.gr

Η Kritika Deals αποτελείται από μια ομάδα νέων, ταλαντούχων μα πάνω από όλα Κρητικών ανθρώπων που έχει ως βασικό γνώμονα, να βοηθηθούν όλοι από το όφελος των προσφορών, επιχειρηματίες και καταναλωτές. Παρακάτω, ακολουθεί σχετικό Δελτίο Τύπου γνωριμίας με την Kritika Deals και τη νέα της προσπάθεια:

Η οικονομική κατάσταση του τόπου, καθώς και η τεράστια ανάπτυξη και αποδοχή του καταναλωτικού κοινού σε ιστοσελίδες προσφορών, δε θα μπορούσε να μας αφήσει αμέτοχους. Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε την www.KritikaDeals.gr, σε απλά Ελληνικά «Κρητικές Συμφωνίες». Συμφωνίες, κλείσιμο προσφορών.


Σκοπός μας, είναι να βρίσκουμε τις καλύτερες προσφορές της αγοράς και να τις διαφημίζουμε σε όλους σας. Η γκάμα των επιχειρήσεων που θα δίνουν προσφορές είναι τεράστια, σίγουρα κάποια από αυτές θα σας ενδιαφέρει και να είστε σίγουροι ότι σε κάθε επίσκεψή σας θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Επιπλέον όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter της ιστοσελίδας θα ενημερώνεστε αυτόματα και άμεσα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας για κάθε νέα προσφορά, ώστε να μην χάσετε καμία.

Στόχος μας, είναι να γίνουμε το καλύτερο και πιο φιλικό στον Κρητικό χρήστη, site προσφορών στο διαδίκτυο. Να κλείνουμε τις πιο συμφέρουσες και διάφανες συμφωνίες με επιχειρήσεις της Κρήτης που έχουν πιστέψει στην ανταποδοτικότητα αυτής της ενέργειας και κατ’ επέκταση να δίνουν το καλύτερο προϊόν και υπηρεσία τους. Θέλουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσία. Να δημιουργήσουμε ξεκάθαρες σχέσεις μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών ως μεσολαβητές, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας και ως προς τα δύο μέρη.

Χρησιμοποιώντας την δική σας αποδοχή θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό Παγκρήτιο δίκτυο  Κρητικών Deals, ώστε να οργανωθούν και άλλες πόλεις σ’ αυτό, εκτός των 4 μεγάλων πόλεων σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο. Με απώτερο στόχο να βγούμε και εκτός συνόρων του νησιού μας. Να βρούμε προσφορές για τους Κρήτες σε άλλες πόλεις της Ελλάδας μας.

Διαφοροποίηση / Καινοτομία: Είναι δύσκολο να διαφοροποιηθείς σ’ ένα ήδη δοκιμασμένο και επιτυχημένο προϊόν. Εντοπίσαμε όμως πέντε σημεία που πιστεύουμε ότι τελικά θα κάνουν την διαφορά, και φυσικά τους δώσαμε όνομα: Κρητική Οικονομία, Παράδοση, Φιλοξενία, Εντιμότητα , Καλοπέραση. Δηλαδή, προσφορές για όλους μας!

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

MRB: Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Συμφωνούν με την αποπομπή Κασσελάκη οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ – Ανεβαίνει ο Πολάκης στη μάχη διαδοχής

Την αλλαγή στους συσχετισμούς του πολιτικού σκηνικού καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Open. Την…

12 hours ago

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον σκηνοθέτη Μάνο Βαβαδάκη, μετά την πετυχημένη «Πανώρια» του…

12 hours ago

Η στέγη παραδομένη στην αγορά, η «γενιά των ενοικιαστών» χωρίς κρατική μέριμνα

του Θάνου Καμήλαλη Η Ελλάδα είναι σταθερά η χώρα με το υψηλότερο κόστος στέγασης σε…

13 hours ago

Νίσυρος: Με απέλαση απειλείται ο πατέρας που είχε καταγγείλει αρχαιοφύλακα για παρενόχληση του γιου του

Με απέλαση απειλείται ο πατέρας που είχε καταγγείλει αρχαιοφύλακα για παρενόχληση του γιου του στη…

13 hours ago

Σοκ από ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο: Η Ουκρανία πρέπει να είναι σε θέση να πλήξει νόμιμους στρατιωτικούς στόχους στη Ρωσία – Με πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο προειδοποιεί η Μόσχα

Σε ψήφισμά του, το Κοινοβούλιο ζητά να αρθούν οι περιορισμοί που εμποδίζουν την Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά…

13 hours ago

Οπαδοί της Celtic στο λαό της Παλαιστίνης: «You ‘ll never walk alone»

Ηκερκίδα της Celtic FC στον αγώνα με τη SK Slovan Bratislava για το UEFA Champions League στη…

13 hours ago

This website uses cookies.