Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών στηρίζει Ανεξάρτητους Έλληνες

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών με αφορμή τις κρίσιμες για το τόπο προσεχείς εκλογές έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι γεγονός ότι ζούμε υπό καθεστώς ολιγαρχίας.

Καθημερινά διαπιστώνονται παραβάσεις και παραβιάσεις του Συντάγματος.

Η κυβερνητική παρέα Σαμαρά – Βενιζέλου βυθίζεται όλο και περισσότερο στην ανυποληψία, την περιφρόνηση και τη χλεύη των συμπατριωτών μας.

Αλαζονικά, ετσιθελικά και ανερυθρίαστα συνεχίζουν την ολέθρια πορεία τους σε εφαρμογές αποφάσεων που συνθλίβουν οικονομικά και προσβάλουν πολιτικά και πολιτιστικά τον ελληνικό λαό.

Στις προκείμενες εκλογές πρέπει να πάρουν την απάντηση: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

Η καχεκτική μειοψηφία «ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.» θα συντριβεί. Ποτέ άλλοτε με τέτοιο και τόσο ξεδιάντροπο τρόπο οι ολίγοι δεν καταδυνάστευσαν τους πολλούς εν καιρώ Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Έχουν καταπατήσει κάθε έννοια ισονομίας, πολιτικής ευπρέπειας και σεβασμού για ό,τι  σημαίνει ελευθερία, αξιοπρέπεια και τήρηση των Δημοκρατικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών στις  δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών στηρίζει δημοκρατικούς αντιμνημονιακούς συνδυασμούς  μακριά από την κυβερνητική παρέα Σαμαρά – Βενιζέλου.

Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών στηρίζει το Ευρωψηφοδέλτιο συνεργασίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ {ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ}  και καλούμε ακόμα μια φορά όσους πιστεύουν σ’ ένα Ενιαίο Πατριωτικό Μέτωπο, ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε από κοινού την λαίλαπα της προδοσίας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ο Βασίλης Οικονόμου έπαυσε τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου – Εμπλέκεται σε υπόθεση ξεπλύματος και trafficking

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βασίλη Οικονόμου παύθηκε από τα καθήκοντά του, καθώς το όνομά του…

5 hours ago

12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων: Δωρεάν εργαστήρια και masterclasses

Για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα που προσφέρεται με…

5 hours ago

Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Μάλεμε, στα Χανιά. Σύμφωνα…

5 hours ago

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Στις επόμενες εκλογές δε θα είναι πράσινη μόνο η Κρήτη αλλά η μισή Ελλάδα»

Στο Ηράκλειο μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Ανδρουλάκης. Λίγες ημέρες πριν την εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ,…

5 hours ago

Επίθεση με αλυσοπρίονο: Σκηνές θρίλερ περιέγραψε στη δίκη ο δικαστικός επιμελητής

Καταδικαστική απόφαση εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία, το Αυτόφωρο Μονομελές…

5 hours ago

Sex Roulette: Ανησυχία από τo νέο challenge στο ΤikTok – Ανήλικοι κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις και «χάνουν» όσες μείνουν έγκυες

Νέα επικίνδυνη μόδα εμφανίστηκε στο TikTok προκαλώντας πονοκέφαλο σε γονείς και υγειονομικές αρχές στην Ευρώπη, μιας και…

5 hours ago

This website uses cookies.