Άνοιξε στις αρχές Νοεμβρίου το πρώτο ελληνικό εστιατόριο στην Μόσχα του οποίου την επιμέλεια του μενού και την εκπαίδευση του προσωπικού ανέλαβε η γνωστή γευσιγνώστρια και συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη.
Το μενού το οποίο εκτελείται από τον σεφ Πάουλο Μπαμπένκο και περιλαμβάνει μεταξύ των πολλών και πλούσιων εδεσμάτων χοιρινό με κυδώνια, τηγανιά με φέτα και πράσο, φέτα στο πήλινο με ντοματίνια κονφί, ντάκο σε αλμυρό τζιζκεικ, πίτα ρολό με σπανάκι και φέτα, πιλάφι με γλυκοκολοκύθα και μοσχάρι, μύδια λευκό σαγανάκι με γαρίδες.
Παράλληλα η Μυρσίνη Λαμπράκη οργανώνει τους επόμενους μήνες cooking show και μαθήματα μαγειρικής στην Ρωσία καθώς και ένα μικρό ντελικατέσεν με ελληνικά και Κρητικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο, τυριά, βότανα, μέλι, παξιμάδια, γλυκά κουταλιού ελιές κ.λ.π.
Τους τρόπους με τους οποίους η Ελλάδα «καρτελοποιήθηκε» και έχει μετατραπεί σε «Κολομβία της Ευρώπης»,…
Με αφορμή την είδηση ότι τα πρωτεία των θανατηφόρων τροχαίων στην Ελλάδα έχει η Κρήτη…
Με την καθημερινότητα και κυρίως με τα ζητήματα που άπτονται του κόστους ζωής και της οικονομικής επιβάρυνσης των πολιτών επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ να…
Για τη χρονιά που πέρασε, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη σχέση τους…
Μια όμορφη έκπληξη περίμενε τη γνωστή τραγουδίστρια Άννα Βίσση, ανήμερα των γενεθλίων της στο κέντρο…
Μια πρόσφατη έρευνα του Bloomberg Businessweek έριξε φως στο αναπτυσσόμενο παγκόσμιο εμπόριο ανθρώπινων ωαρίων, αποκαλύπτοντας…
This website uses cookies.