Άνοιξε στις αρχές Νοεμβρίου το πρώτο ελληνικό εστιατόριο στην Μόσχα του οποίου την επιμέλεια του μενού και την εκπαίδευση του προσωπικού ανέλαβε η γνωστή γευσιγνώστρια και συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη.
Το μενού το οποίο εκτελείται από τον σεφ Πάουλο Μπαμπένκο και περιλαμβάνει μεταξύ των πολλών και πλούσιων εδεσμάτων χοιρινό με κυδώνια, τηγανιά με φέτα και πράσο, φέτα στο πήλινο με ντοματίνια κονφί, ντάκο σε αλμυρό τζιζκεικ, πίτα ρολό με σπανάκι και φέτα, πιλάφι με γλυκοκολοκύθα και μοσχάρι, μύδια λευκό σαγανάκι με γαρίδες.
Παράλληλα η Μυρσίνη Λαμπράκη οργανώνει τους επόμενους μήνες cooking show και μαθήματα μαγειρικής στην Ρωσία καθώς και ένα μικρό ντελικατέσεν με ελληνικά και Κρητικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο, τυριά, βότανα, μέλι, παξιμάδια, γλυκά κουταλιού ελιές κ.λ.π.
Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε στο Twitter η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος, Άννα…
Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται πιο ισχυρή. Είναι η τάση ανθρώπων…
Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε την Τρίτη ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής…
Δεν έχει τέλος το άγριο «κράξιμο» στους Γλύξμπουργκ. Τα social media έχουν πάρει φωτιά με χρήστες…
Ένα όραμα των συνδικαλιστών της Κρήτης και Ρόδου έγινε πράξη σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην…
Ένα περιστατικό κλοπής με πρωταγωνιστή έναν Σουηδό τουρίστα σημειώθηκε χθες στην παλιά πόλη των Χανίων.…
This website uses cookies.