Άνοιξε στις αρχές Νοεμβρίου το πρώτο ελληνικό εστιατόριο στην Μόσχα του οποίου την επιμέλεια του μενού και την εκπαίδευση του προσωπικού ανέλαβε η γνωστή γευσιγνώστρια και συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη.
Το μενού το οποίο εκτελείται από τον σεφ Πάουλο Μπαμπένκο και περιλαμβάνει μεταξύ των πολλών και πλούσιων εδεσμάτων χοιρινό με κυδώνια, τηγανιά με φέτα και πράσο, φέτα στο πήλινο με ντοματίνια κονφί, ντάκο σε αλμυρό τζιζκεικ, πίτα ρολό με σπανάκι και φέτα, πιλάφι με γλυκοκολοκύθα και μοσχάρι, μύδια λευκό σαγανάκι με γαρίδες.
Παράλληλα η Μυρσίνη Λαμπράκη οργανώνει τους επόμενους μήνες cooking show και μαθήματα μαγειρικής στην Ρωσία καθώς και ένα μικρό ντελικατέσεν με ελληνικά και Κρητικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο, τυριά, βότανα, μέλι, παξιμάδια, γλυκά κουταλιού ελιές κ.λ.π.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε έξω από το Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων, με θύματα δύο πεζούς που…
Τα 18,8 δισ. ευρώ προσέγγισαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στη χώρα μας την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2024,…
Μια 27χρονη γυναίκα που κατήγγειλε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση όσο εκείνη ήταν μόλις…
Το Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων Θεσσαλονίκης διεξάγεται για 18η χρονιά από την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης –…
Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Ενσωμάτωση…
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Διαβάζω για τους…
This website uses cookies.