Άνοιξε στις αρχές Νοεμβρίου το πρώτο ελληνικό εστιατόριο στην Μόσχα του οποίου την επιμέλεια του μενού και την εκπαίδευση του προσωπικού ανέλαβε η γνωστή γευσιγνώστρια και συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη.
Το μενού το οποίο εκτελείται από τον σεφ Πάουλο Μπαμπένκο και περιλαμβάνει μεταξύ των πολλών και πλούσιων εδεσμάτων χοιρινό με κυδώνια, τηγανιά με φέτα και πράσο, φέτα στο πήλινο με ντοματίνια κονφί, ντάκο σε αλμυρό τζιζκεικ, πίτα ρολό με σπανάκι και φέτα, πιλάφι με γλυκοκολοκύθα και μοσχάρι, μύδια λευκό σαγανάκι με γαρίδες.
Παράλληλα η Μυρσίνη Λαμπράκη οργανώνει τους επόμενους μήνες cooking show και μαθήματα μαγειρικής στην Ρωσία καθώς και ένα μικρό ντελικατέσεν με ελληνικά και Κρητικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο, τυριά, βότανα, μέλι, παξιμάδια, γλυκά κουταλιού ελιές κ.λ.π.
Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση σε αντίθεση με την τάση βελτίωσης τον περασμένο μήνα, παρά τη…
Στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή In Business, με τη Μαρία Σμιλίδου, μίλησε η καθηγήτρια Διατροφής…
Απειλές κατά της Ρωσίας εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του Ρώσου ομόλογού του, Βλαντιμίρ Πούτιν, αν δεν σταματήσει άμεσα ο πόλεμος…
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) για…
«Την ανάγκη αξιοποίησης της συμμετοχής του Δημοσίου και αύξηση της παρέμβασης της πολιτείας και στους…
Στις 7-8 Φεβρουαρίου αναμένεται να συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης γιατρών που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται…
This website uses cookies.