ΤΟΠΙΚΑ

Το Σωματείο ΑΜΕΑ ν. Χανίων για τον χρυσό παγκόσμιο Αντώνη Τσαπατάκη: «Μας έμαθες ότι το όνειρο δε σβήνει»

Μια ιδιαίτερη αναφορά στην προσωπικότητα και τις επιτυχίας του αθλητή Αντώνη Τσαπατάκη κάνει το Σωματείο ΑΜΕΑ ν. Χανίων με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αναφέρει σχετικά:

Για άλλη μια φορά αγαπημένε μας Αντώνη Τσαπατάκη κατέκτησες το Χρυσό μετάλλιο της καρδιάς μας. Λένε πως όταν μας έρθει μια φουρτούνα πάντα ακολουθεί για ισορρόπηση ένα φωτεινό αστέρι.

Έχουμε ζήσει τον ανηφορικό σου δρόμο από την αρχή. Σήκωσες το «Σταυρό Σου» και προχωρούσες. Και απέδειξες πως η δύναμη πηγάζει από την πίστη στο Θεό, στον εαυτό μας και τη θέληση της ψυχής μας. Μας έμαθες ότι «ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ» δεν σβήνει αν θέλουμε να το κρατήσουμε ζωντανό. Έδωσες φτερά στο λαβωμένο σώμα σου και ελπίδες σε όλους τους συναδέλφους μας ΑμεΑ.

Άλλωστε όπως λέει και η Κρητική μαντινάδα «Μη τον φοβάσαι τον αητό που ‘χει φτερά σπασμένα. Το βράχο δέρνει η θάλασσα μα πάντα βράχος μένει». Και παρ’ όλες αυτές τις υπεράνθρωπες επιτυχίες παραμένεις πάντα ο δικός μας Αντώνης, ο απλός,ο σεμνός και προσιτός σε όλους.

Μας έχεις κάνει πολύ περήφανους. Ευχόμαστε υγεία και πάντα ψηλά, πάντα ψηλότερα να ανεβαίνεις. Και στους γονείς σου να σε καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα – Τι καταγγέλλουν

Σε μια πρωτόγνωρη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα προχώρησαν αστυνομικοί, το πρωί της Παρασκευής (17/5), οι οποίοι…

22 mins ago

Το ΚΚΕ θέλει αλά Κολούμπια φοιτητικό κίνημα καταδίκης Ε.Ε. και κυβέρνησης για τη Γάζα

Το Παλαιστινιακό, που βρίσκεται σε φάση κλιμάκωσης κι ενώ οι διεθνείς αντιδράσεις συνεχίζονται, κρατά στην…

24 mins ago

Ράφα: 6 από τους 7 ΥΠΕΞ των G7 καλούν το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση – Απουσιάζουν μόνο οι ΗΠΑ

Οι υπουργοί Εξωτερικών δεκατριών κρατών καλούν το Ισραήλ με κοινή επιστολή τους να μην προχωρήσει…

26 mins ago

Μενίδι: Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος – «Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα…

29 mins ago

Με δύο νέους γιατρούς ενισχύθηκε το νοσοκομείο Χανίων

Η ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “O Άγιος Γεώργιος” με ιατρικό προσωπικό συνεχίζεται απρόσκοπτα. Σήμερα ορκίστηκε…

41 mins ago

Σλοβακία: Ο πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο γλίτωσε από τον θάνατο «παρά τρίχα»

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, είναι σε σταθερή κατάσταση, αλλά «δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον…

43 mins ago

This website uses cookies.