Το Τμήμα Εμπορίου για τη σφαγή των μικρόβαρων αρνιών

Από το Τμήμα Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 164 του Κεφαλαίου 12 εμπορία κρεάτων της ΑΔ 7/09 απαγορεύεται η σφαγή αρνιών και κατσικιών, των οποίων το βάρος κατά ζωντανό ζώο, ανέρχεται μέχρι τα δεκατρία ( 13 ) κιλά για τα αρνιά και μέχρι έντεκα ( 11 ) κιλά για τα κατσίκια. Η απαγόρευση αυτή για τη πασχαλινή περίοδο, αναστέλλεται μόνο για το χρονικό διάστημα 13 ημέρες πριν την Κυριακή του Πάσχα και μέχρι το Μ. Σάββατο.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, ειδικά για το φετινό Πάσχα η σφαγή των μικροβαρών αρνιών και κατσικιών επιτρέπεται μόνο κατά το χρονικό διάστημα              02 – 04 -2012   έως 14 – 04 – 2012.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

ΣΥΡΙΖΑ: 99 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής καλούν τον Κασσελάκη να προκηρύξει εκλογές για πρόεδρο

Κείμενο σκληρής κριτικής στον Στέφανο Κασσελάκη καταθέτει η ομάδα των 87 στην Κεντρική Επιτροπή, με το οποίο…

31 mins ago

Κ. Αρβανίτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοσιαλδημοκρατία, ούτε κεντροαριστερά, δεν είναι προσωπική επιχείρηση και δεν έχει ιδιοκτήτη

«Σε αυτό το αδιέξοδο ίσως βρεθεί μια ομάδα σωτηρίας, ανθρώπων που δε θέλουν να γίνουν…

42 mins ago

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Χανιώτης Αντώνης Τσαπατάκης σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης

Ο αργυρός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην…

51 mins ago

Λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη εμπλουτισμένη με διαφόρων είδη βιβλίων, προκειμένου οι νοσηλευόμενοι…

3 hours ago

Αντίστροφη μέτρηση για το Οικολογικό Συμπόσιο «ΓΗ: Ένας Βιώσιμος Πλανήτης για όλους – Κάλεσμα για Δράση – Η αλλαγή είναι εφικτή»

Όλα έτοιμα για το Οικολογικό Συμπόσιο «ΓΗ: Ένας Βιώσιμος Πλανήτης για όλους – Κάλεσμα για Δράση – Η αλλαγή…

3 hours ago

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πήρε το χάλκινο στο τζούντο η Δώρα Πασχαλίδου και έγραψε ιστορία

Η Δώρα Πασχαλίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024…

4 hours ago

This website uses cookies.