Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Το Your Wedding In Greece στο Λονδίνο

Στην καμπάνια YourWeddingInGreece συμμετέχουν, εκτός από τους προορισμούς, αλυσίδες ξενοδοχείων, όπως η Grecotel, τα Starwood, τα DivaniHotels, τα AquaVistaHotels, πολλοί weddingplanners, εταιρείες catering, και φωτογράφοι, κ.ά. Επόμενος σταθμός της καμπάνιας που ήδη έχει επισκεφθεί τη Σουηδία και την Ασία, είναι η Βηρυττός.

Το Your Wedding In Greece, η πρώτη ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια της χώρας μας για το γαμήλιο τουρισμό, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην έκθεση TheNationalWeddingShow που γίνεται στο Λονδίνο με στόχο να προβάλλει την Ελλάδα ως ολοκληρωμένο προορισμό για γάμους και γαμήλια ταξίδια.

Όπως είναι γνωστό, οι Βρετανοί γνωρίζουν τη χώρα μας για τις ομορφιές της για διακοπές και τώρα τη γνωρίζουν ακόμα καλύτερα και ως προορισμό για να κάνουν το γάμο τους. Η καμπάνια YourWeddingInGreece προβάλλει όχι μόνο τις παραδοσιακές περιοχές για γάμους, όπως είναι η Σαντορίνη, η Κρήτη και η Αθήνα, αλλά και νέους προορισμούς, όπως η Αλόνησος, η Ελαφόνησος, η Ίος, η Εύβοια, και η Μονεμβασία με την υπέροχη καστροπολιτεία της.

Στην καμπάνια συμμετέχουν, εκτός από τους προορισμούς, αλυσίδες ξενοδοχείων, όπως η Grecotel, τα Starwood, τα DivaniHotels, τα AquaVistaHotels, πολλοί weddingplanners, εταιρείες catering, και φωτογράφοι, και άλλοι.

“Το ενδιαφέρον του κοινού για την Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα αυξημένο ιδίως για συνδυασμό του γάμου με το ταξίδι του μέλιτος. Η Σαντορίνη είχε τα πρωτία στις προτιμήσεις, κυρίως λόγω του ξεχωριστού τοπίου της για φωτογράφηση, όμως υπήρχε και μεγάλο ενδιαφέρον για την Αθήνα, αλλά και για τα μικρά ρομαντικά νησάκια μας. Οι φωτογραφίες της χώρας μας τράβηξαν το βλέμα των επισκεπτών που ζητούσαν να μάθουν πως θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους στην Ελλάδα. Οι τιμές που πρόσφεραν ορισμένα μέλη του YourWeddingInGreece.com ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για κάθε μελλοντικό ζευγάρι”, τόνισε η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, διευθύντρια της εταιρείας TravelMediaApplications, που έχει δημιουργήσει το YourWeddingInGreece.

Επόμενος σταθμός της καμπάνιας που ήδη έχει επισκεφθεί τη Σουηδία και την Ασία, είναι η Βηρυττός, στην οποία θα γίνει μεγάλη προβολή για τους γάμους των Λιβανέζων, που, ως γνωστόν, είναι μια από τις καλύτερες αγορές για τη χώρα μας.

traveldailynews.gr/

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα 80…

51 mins ago

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν παρατηρήθηκαν πυκνοί καπνοί στην περιοχή…

55 mins ago

Βιασμός 5χρονου: «Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;» – Τη Δευτέρα η δίκη γονιών και εκπαιδευτικών

«Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια…

59 mins ago

Τσιτσιπάς: Προπονείται ξανά με τον πατέρα του μετά το επεισόδιο μεταξύ τους – «Μου ζήτησε πολλές συγγνώμες, είναι καλό παιδί»

Ο πατέρας του πρωταθλητή τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις τους μετά…

1 hour ago

Σχιζοφρένεια: Εγκρίθηκε το πρώτο φάρμακο για την πάθηση μετά από 30 χρόνια – Δεν μεταβάλλει τα επίπεδα ντοπαμίνης

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ ενέκρινε…

1 hour ago

Απ’ τον Ελευθέριο Βενιζέλο, στο σημερινό μίζερο Κέντρο

Του Δημήτρη Μηλάκα Η αποδιοργάνωση του κεντρώου πολιτικού χώρου στην Ελλάδα εκδηλώθηκε αστραπιαία μετά το…

4 hours ago

This website uses cookies.