Ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό, μεταξύ περισσότερων από 600 νερών, από όλο τον κόσμο, αναδείχθηκε το Κρητικό νερό ZARO’S κερδίζοντας, προ ημερών, ένα βραβείο κορυφαίας σημασίας στις ΗΠΑ.
Στο ξενοδοχείο Ατλαντίς, την Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε πολυπληθής εκδήλωση, που ουσιαστικά αποτελεί την επόμενη μέρα της βράβευσης στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όπου το “παρών” έδωσαν εκπρόσωποι πολλών τοπικών φορέων.
Εκεί βρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες κκ Κουκιαδάκης, Χνάρης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΗ, Μ. Αλιφιεράκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΒΟΤΟΜΟΣ, κ. Χριστόφορος Παπαδημητράκης ενώ λόγο απηύθυνε και ο δήμαρχος Φαιστού, Γ. Αρμουτάκης
Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ενώ στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά περισσότερα από 600 νερά από όλο τον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, το ZARO’S, που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη της Κρήτης, αξιολογήθηκε από 12 κριτές, ανάμεσα στους οποίους διεθνούς φήμης γευσιγνώστες νερού, οι οποίοι έλαβαν υπόψη τους κριτήρια όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση και υφή.
Η διαδικασία της αξιολόγησης διήρκησε δύο ημέρες και πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ξεχωριστές δοκιμές για κάθε νερό.
Επισημαίνεται ότι τη δεύτερη θέση, πίσω από το ZARO’S, κατέλαβε το νερό Artesia από τους περίφημους καταρράκτες Crystal τoυ Μίσιγκαν των ΗΠΑ και την τρίτη θέση το επονομαζόμενο και ως «νερό των 100 ευρώ», το νορβηγικό Svalbaroi Polar Iceberg Water.
Τα στοιχεία που παρουσιάζει το Sky News δείχνουν ότι μέσα σε δύο χρόνια σημειώθηκε αύξηση 21% στις…
«Αυτοί οι δύο κατηγορούμενοι δημιούργησαν πραγματικά ένα σπίτι φρίκης και έθεσαν τις εξαιρετικά σκοτεινές επιθυμίες…
Σε όλο τον κόσμο το πλαστικό χρήμα κερδίζει έδαφος. Οι κάρτες και οι εφαρμογές στα κινητά…
Ελπίδα για το πολύπαθο Εθνικό Σύστημα Υγείας εξακολουθεί να δίνει το έμψυχο δυναμικό του, που…
Στις 20 Ιανουαρίου 2025 θα πραγματοποιηθεί η δίκη των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για τη…
Είπαμε, να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, να περάσουμε καλά, να κάνουμε και χαβαλέ, αλλά κάποιοι το…
This website uses cookies.