ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Βαγγέλης Μπούτας – Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής, από το νοσοκομείο της Καρδίτσας, ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στη διάρκεια αγροτικών εργασιών.

Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Καρδίτσα, όταν το τρακτέρ που χρησιμοποιούσε τον καταπλάκωσε και του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στα πόδια και στο ένα χέρι.

O Βαγγέλης Μπούτας εκτελούσε εργασίες ψεκασμού στο αμπέλι του, ωστόσο κατά την εργασιών αυτών ανατράπηκε το τρακτέρ του με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει τραυματίζοντας τον στα άκρα (πολλαπλά κατάγματα). Αρχικά μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

ΠΑΣΟΚ: Σκληρή κριτική Νίκου Χριστοδουλάκη στους επίδοξους αρχηγούς – «Μικρομεγαλισμοί απέναντι στην ιστορία»

Σκληρή επίθεση προς τους επίδοξους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και σημαντικό στέλεχος του…

24 mins ago

Τελεσίγραφο Πούτιν στη Δύση: Φτάσαμε στο σημείο «χωρίς επιστροφή» – Η κλοπή δεν θα μείνει ατιμώρητη – Οι όροι για τη λήξη του πολέμου και τι απαντούν ΗΠΑ και Κίεβο

Τις προϋποθέσεις για να αρχίσει ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία έθεσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Πούτιν…

25 mins ago

«Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…»: Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης & δημιουργικότητας 2024

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι εδώ!  Αυτό το καλοκαίρι, από τη…

31 mins ago

Θα σουβλίσουν ταύρο στα Καλουδιανά για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος

Εντύπωση προκάλεσε η πρόσκληση στο πανηγύρι των Καλουδιανών παραμονή Αγίου Πνεύματος. Όπως αναφέρεται, την Κυριακή…

35 mins ago

Λαζόπουλος για Αυτιά: «Γλιτώσαμε, του δώσαμε 300.000 ψήφους για να φύγει από τον ΣΚΑΪ, μέχρι εμένα μου ήρθε να ψηφίσω τη νυφίτσα»

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε στο podcast του τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε…

5 hours ago

Πράσινος Τοίχος στο εξωτερικό του Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτων «ΚΥΔΩΝ»: 4o Συμμετοχικό Εργαστήριο για την Ευαισθητοποίηση & Δραστηριοποίηση Κοινότητας

Η Δημοτική Επιχείρηση «ΚΥΔΩΝ Α.Ε.» του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος JUSTNature, διοργανώνει…

5 hours ago

This website uses cookies.