Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Τρεις συλλήψεις για κλοπές σε αμάξια στα Χανιά

Εξιχνιάστηκαν,  σήμερα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάμου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τρεις υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής που διαπράχθηκαν σε οχήματα, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου.

Συνελήφθησαν, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 21 και 23 ετών.

Ειδικότερα, ο 21χρονος με τον 23χρονο  μεταμεσονύκτιες ώρες της 17.07.2016 σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου αφαίρεσαν από δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα  το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και  συνελήφθησαν χθες (18.07.2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Βάμου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 03.07.2016, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου οι δύο αλλοδαποί είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 30χρονου αλλοδαπού υπηκόου Γαλλίας, αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (IPAD, κονσόλα παιχνιδιών, ξυριστική μηχανή, φωτογραφική μηχανή) και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, ενώ την 14.07.2016 προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 58χρονης ημεδαπής.

Η προανάκριση, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Βάμου.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ο σοφός λαός και η τρικυμία στα χείλη

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Πάντοτε ενοχλούμαι όταν ακούω πολιτικούς ή δημοσιολογούντες να κολακεύουν το λαό.…

3 mins ago

Αναβιώνει η κρητική καντάδα στις Πατσίδες!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων προσκαλεί στην Αναβίωση της Κρητικής Καντάδας στα παραδοσιακά σοκάκια των Πατσίδων…

7 mins ago

Επιστολή: Και ποιος σας είπε κύριοι ότι εγώ θέλω το παιδί μου στο σχολείο να ταΐζεται απ’ το κράτος;

Κύριε διευθυντά, Εγώ το κράτος το θέλω να καταργήσει τον παράνομο, τον ληστρικό ΕΝΦΙΑ. Θέλω…

9 mins ago

“Την έπεσαν” σε αστυνομικούς! – Επεισόδιο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Επεισόδιο σημειώθηκε, τη νύχτα, στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μεταξύ μελών γνωστής οικογένειας και αστυνομικών! Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 15…

15 mins ago

Ηράκλειο – θάνατος 17χρονης: ΕΔΕ στο σχολείο της από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Eυθύνες για τον θάνατο της 17χρονης κοπέλας που πριν λίγο καιρό έχασε τη ζωή της όταν…

34 mins ago

This website uses cookies.