Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Τσούζουν οι ξενοδοχειακές τιμές στην Κρήτη λόγω Πάσχα βάσει της trivago

Ανοδικά κινούνται, στην πλειονότητα των προορισμών, οι τιμές στα ξενοδοχεία της χώρας ενόψει του Πάσχα, σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr.
Συγκρίνοντας τις τιμές των κατεξοχήν δημοφιλών προορισμών σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, είναι ευκρινές ότι οι μέσες ξενοδοχειακές τιμές ανά διανυκτέρευση ακολουθούν ανοδική πορεία, σχεδόν, σε όλους τους προορισμούς.
Τη δεύτερη θέση με τη μεγαλύτερη αύξηση ξενοδοχειακών τιμών καταλαμβάνει η Κρήτη.
Το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης σε σχέση με το προηγούμενο έτος παρατηρείται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, με τη μέση ξενοδοχειακή τιμή ανά διανυκτέρευση να εκτοξεύεται κατά 31%.
Στην Ελούντα, η αύξηση των τιμών αγγίζει μόλις το 5%, με τη μέση τιμή να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, 166 ευρώ, έναντι 155 ευρώ τον περασμένο Απρίλιο.
Εντούτοις, στους υπόλοιπους προορισμούς της Κρήτης, οι ξενοδοχειακές τιμές ακολουθούν καθοδική πορεία. Στα Χανιά, η μέση τιμή ανά διανυκτέρευση παρουσιάζει μείωση 5% (61 ευρώ ανά διανυκτέρευση, έναντι 64 ευρώ τον περασμένο Απρίλιο).
Στο Ηράκλειο, η πτώση είναι ακόμα μεγαλύτερη, 8%, με μέση τιμή διανυκτέρευσης για τον Απρίλιο 2014 στα 73 ευρώ (79 ευρώ τον προηγούμενο χρόνο).
Η μεγαλύτερη μείωση τιμών στην Κρήτη παρατηρείται στην Ιεράπετρα, με το ποσοστό να αγγίζει το 23% (μέση τιμή περασμένου Απριλίου στα 65 ευρώ, έναντι 50 ευρώ τον φετινό Απρίλιο).
Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι στον κατεξοχήν δημοφιλή προορισμό για το Πάσχα, την Κέρκυρα, η μέση τιμή διανυκτέρευσης σε σχέση με τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους αυξήθηκε μόλις 2%.
Μία εκ των ελαχίστων εξαιρέσεων είναι η Πάργα, με πτώση των μέσων τιμών κατά 38%, 48 ευρώ ανά διανυκτέρευση, έναντι 78 ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

newpost.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος πρόεδρος ο Γκλέτσος – «Ο Κασσελάκης δεν είχε κάνει ούτε θαλαμοφύλακας και τον βάλαμε στρατηγό»

Την υποψηφιότητα του συνοδευόμενη από 32 υπογραφές κατέθεσε ο Απόστολος Γκλέτσος κατά την διάρκεια της…

12 hours ago

ΠΑΣΟΚ: Ζητείται ελπίς

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν το ζωηρό ενδιαφέρον της κοινωνίας,…

12 hours ago

Τέμπη: Sold out η συναυλία στη μνήμη των θυμάτων

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της προσεχούς Παρασκευής (11/10) στο Καλλιμάρμαρο που είναι αφιερωμένη στα θύματα της τραγωδίας…

12 hours ago

Τα εκλογικά κέντρα στο νομό Χανίων για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΝΕ Χανίων του ΠΑΣΟΚ τα εκλογικά κέντρα που θα μπορούν να…

12 hours ago

Πολάκης: Να ξεφύγουμε από τη μικροπρέπεια των καταγγελιών και να κάνουμε προγραμματικό διάλογο

«Χαίρομαι που ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε παρά τις εισηγήσεις που είχε δεχτεί από διάφορους, να…

12 hours ago

Γεωργόπουλος: Ο Κασσελάκης μου ζήτησε να υποθηκεύσω το κτίριο της Κουμουνδούρου

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιος Γεωργόπουλος ο οποίος μιλώντας στο ATTICA…

12 hours ago

This website uses cookies.