Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στα Χανιά

Με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 7 και αύριο Σάββατο 8 Σεπτέμβρη το 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγηγή στο Παρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, με ώρα έναρξης στις 8 μ.μ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ: Κεντρική Σκηνή: Αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι από το συγκρότημα της ΚΝΕ. Θεατρικό «Θάψτε τους νεκρούς», του Ιρβιν Σο. Χορός και κρητική μουσική με τον Μιχάλη Λουφαρδάκη. Λαϊκό Γλέντι με το συγκρότημα «Εντέχνως Λαϊκοί» με τον Γιώργο Βαβουλέ. Μαθητική Σκηνή: Συναυλία «Jammit». Συζήτηση για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι του νομού και την πρόταση του ΚΚΕ για τον αθλητισμό. «Πόσο ασφαλείς και “ανεξάρτητοι” είναι οι τόποι κοινωνικής δικτύωσης;», ερασιτεχνική ταινία μικρού μήκους από τη μαθητική ομάδα της ΚΝΕ για το διαδίκτυο. Συναυλίες («Acapella Band» κ.ά.). Παιδότοπος: Παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιού, ζωγραφική – κατασκευές. Συζήτηση «Μιλάμε στα παιδιά για την κρίση».

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ: Κεντρική Σκηνή: Φοιτητικό συγκρότημα «Crossroads». «Ολη η Ελλάδα μια Χαλυβουργία» – μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στον απεργιακό αγώνα των Χαλυβουργών. Στις 21.40 μ.μ. ομιλία από τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με τον Μάνο Μαλαξιανάκη. Μαθητική Σκηνή: Μαθητικό συγκρότημα «Core». Θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Μάθε παιδί μου ψέματα». Μαθητικό συγκρότημα «Zip Code». Παιδότοπος: Κατασκευές, τραγούδι. Καραγκιόζης με τον Νίκο Μπλαζάκη.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε την Τρίτη ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής…

6 mins ago

Συνεχίζεται το άγριο «κράξιμο» στους Γλύξμπουργκ που στον προγάμο τους χόρευαν τη «Δραπετσωνα» της φτωχολογιάς

Δεν έχει τέλος το άγριο «κράξιμο» στους Γλύξμπουργκ. Τα social media έχουν πάρει φωτιά με χρήστες…

25 mins ago

Σε κλίμα συγκίνησης τα εγκαίνια του μνημείου για τα θύματα των εργατικών δυστυχημάτων στον Κρουσώνα

Ένα όραμα των συνδικαλιστών της Κρήτης και Ρόδου έγινε πράξη σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην…

27 mins ago

Χανιά: Σουηδός τουρίστας έκλεψε από κατάστημα με τουριστικά – Πιάστηκε λόγω θράσους

Ένα περιστατικό κλοπής με πρωταγωνιστή έναν Σουηδό τουρίστα σημειώθηκε χθες στην παλιά πόλη των Χανίων.…

41 mins ago

Πληθαίνουν τα καλέσματα για τη συγκέντρωση για την Παλαιστίνη και ενάντια στο 3ήμερο συνέδριο του ΝΑΤΟ στα Χανιά

Το Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών Χανίων στηρίζει το κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στην Αντιστεκόμενη…

44 mins ago

This website uses cookies.