Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Χανιά: Έως τα τέλη Φεβρουαρίου η υποβολή έκθεσης αποβλήτων

Στα πλαίσια των υποχρεώσεων που απορρέουν από την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία και αφορούν την διαχείριση των επικινδύνων και μη επικινδύνων αποβλήτων από τους παραγωγούς και τους φορείς διαχείρισής τους, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων υπενθυμίζει την υποχρέωση υποβολής της Ετήσιας Έκθεσης Παραγωγού Αποβλήτων (Ε.Ε.Π.Α.) μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2014.
Τα στοιχεία με τα οποία θα συμπληρωθεί η Ε.Ε.Π.Α. θα αφορούν το έτος 2013, θα αναφέρονται σε όλα τα απόβλητα (επικίνδυνα και μη) και θα πρέπει να αποσταλούν σε τρία αντίγραφα στις ακόλουθες Υπηρεσίες:

  • Ένα αντίγραφο στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), στο Τμήμα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, στη Ταχ. διεύθυνση Πατησίων 147, Τ.Κ. 11251, Αθήνα
  • Ένα αντίγραφο στην Δ/νση ΠΕ.ΧΩ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στη διεύθυνση Μ. Παρλαμά 2 και Λεωφ. 62 Μαρτύρων 417,Τ.Κ. 71304, Ηράκλειο.
  • Ένα αντίγραφο στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στην Ταχ. διεύθυνση Πλατεία Ελευθερίας 1, Χανιά, T.K. 73134.

Το προς συμπλήρωση έντυπο της Ε.Ε.Π.Α. καθώς και ο σχετικός Οδηγός για την ορθή συμπλήρωσή του, υπάρχουν αναρτημένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΥΠΕΚΑ.

Επίσης, όσο αφορά την ορθή συμπλήρωσή του, σας επισημαίνουμε ότι στον Πίνακα 2 θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώνεται η επωνυμία του συλλέκτη, ο αριθμός της άδειας συλλογής και μεταφοράς, καθώς η εγκατάσταση παραλαβής των αποβλήτων και η μετέπειτα επεξεργασία τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι υπόχρεοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Χανίων στα τηλέφωνα 28213 – 45813, 45819, 45839, 45840, 45871 & 40273.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Θλιβερό ευρωπαϊκό «ρεκόρ» στην έλλειψη στέγης καταγράφει η Μ. Βρετανία – Άρθρο σοκ της DW

Το πρόβλημα στέγης, που είναι πλέον έντονο και στη χώρα μας, αποκτά εφιαλτικές διαστάσεις σε…

8 hours ago

«Καμία δικαιολογία πλέον»: Για πρώτη φορά Ευρωπαίοι ηγέτες καταδικάζουν το Ισραήλ και ζητούν την εφαρμογή της απόφασης του Διεθνούς Δικαστηρίου

Αρκετές χώρες και παγκόσμιοι οργανισμοί καταδίκασαν την ισραηλινή επιδρομή σε καταυλισμό εκτοπισμένων στη Ράφα, το βράδυ…

9 hours ago

Ένα πράγμα είναι ασυγχώρητο: Η αναισθησία και η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ τους

Από το fb του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλικάκου Αυτές οι δυο φωτογραφίες με έχουν στοιχειώσει. Δεξιά,…

9 hours ago

Επική στιγμή: Αστραπή σε συναυλία των Metallica αφήνει το πλήθος άναυδο στη βροχή

Συνήθως η βροχή δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί σε μια συναυλία. Στη…

11 hours ago

Εμπρησμός από πρόθεση η φωτιά στο εργοστάσιο παρασκευής γευμάτων στη Λαμία

Επιβεβαιώθηκε η αρχική πεποίθηση των Αρχών ότι η φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο παρασκευής γευμάτων στην ΒΙ.ΠΕ.…

11 hours ago

Παναθηναϊκός: Ανεπανάληπτη υποδοχή για τον “επτάστερο” στο ΟΑΚΑ

Από το Βερολίνο στην Αθήνα και από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” στο ΟΑΚΑ. Αυτή τη…

12 hours ago

This website uses cookies.