ΤΟΠΙΚΑ

Χανιά: Εικόνες σοκ από το γηροκομείο – «Ήταν οι τρύπες μέχρι τα οστά»

Σοκ προκαλούν οι νέες εικόνες από το γηροκομείο – κολαστήριο στα Χανιά.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ηλικιωμένοι παρέμεναν κλινήρεις για να μην «απασχολείται» το προσωπικό, ενώ παράλληλα οι ιδιοκτήτες του γηροκομείου εξακολουθούν να το διοικούν μέσα από τις φυλακές, με πληρεξούσιο.

«Ήταν οι τρύπες μέχρι τα οστά, φαινόντουσαν τα οστά. Μπήκε με αυτές τις κατακλίσεις στο νοσοκομείο, όπου μετά από 3 εβδομάδες κατέληξε», λέει συγγενής θύματος που «βασανίστηκε» στο γηροκομείο των Χανίων. Μας την φέρανε με τέτοιες κατακλίσεις και δεν μας είπαν τίποτα πριν. Δεν μας αφήσανε να μπούμε μέσα. Δεν είχα ιδέα ότι είχε τέτοιες κατακλίσεις» λέει η γυναίκα στον ΑΝΤ1.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έφτασε στο Νοσοκομείο Χανίων από την «Αγία Σκέπη» τον περασμένο Δεκέμβρη σχεδόν ετοιμοθάνατη. Οι κατακλίσεις στην πλάτη και στα πόδια είχαν προχωρήσει έως το κόκκαλο.

Όπως είπαν οι συγγενείς του θύματος, λόγω της καραντίνας δεν μπορούσαν να επισκέπτονται τους συγγενείς τους και δεν είχαν καταλάβει τι πραγματικά συνέβαινε.

«Να κλείσει η δομή και να μην ταλαιπωρούνται άλλο ο κόσμος που είναι εκεί μέσα» δήλωσε συγκλονισμένη η συγγενής του θύματος.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Το Διεθνές Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Νικαράγουας για κυρώσεις κατά της Γερμανίας επειδή στέλνει όπλα στο Ισραήλ

Το Διεθνές Δικαστήριο, το ανώτερο δικαστικό όργανο του ΟΗΕ, απέρριψε σήμερα το αίτημα που είχε…

1 min ago

Κορωνοϊός: Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιό της μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Η εταιρεία AstraZeneca παραδέχτηκε για πρώτη φορά σε δικαστικά έγγραφα ότι το εμβόλιό της για…

3 mins ago

«Θύελλα» με Βαρτζόπουλο: Αποπομπή του ζητά σύσσωμη η αντιπολίτευση, κάλυψη με… αστερίσκους από την κυβέρνηση

Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, σχετικά με τις γυναικοκτονίες (στις οποίες έδωσε… βιολογικό τόνο). Σύσσωμη η…

4 mins ago

Προκλητικός Άδωνις κατά υγειονομικών που τον αποδοκίμαζαν – Τους αποκάλεσε «κάφρους» – «Άντε πηγαίνετε να κάνετε καμιά δουλειά»

Στην τελετή των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, παραβρέθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με εργαζόμενους…

6 mins ago

Χ. Μαμουλάκης από Αρκαλοχώρι: Οι υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη αποδείχθηκαν χωρίς αντίκρισμα

Το Αρκαλοχώρι επισκέφτηκε για μια ακόμη φορά ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική…

11 mins ago

Στιγμές από την ιστορία της Πρωτομαγιάς στον κόσμο και στην Ελλάδα!

Του Σπύρου Δαράκη * Πρώτη του Μάη! Μια μέρα κόκκινη, μια μέρα ελπίδας, μια μέρα…

4 hours ago

This website uses cookies.