Τα φαγητά της είναι πεντανόστιμα. Διαθέτει και σερβίρει ότι και οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή ταβέρνα στην Κρήτη.
Η ουσιώδης διαφορά είναι όμως ότι όλα γίνονται όπως πολύ παλιά – αφού η ταβέρνα δεν διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα.
Κάθε πρωί ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Στέλιος Τριλυράκης, ανάβει φωτιά, ρίχνει κάρβουνα και ξύλα και αρχίζει την προετοιμασία για τα φαγητά του. Χρησιμοποιεί ξυλοφουρνο, παλαιές κουζινες με κάρβουνα, ψησταριά ακόμα και παλαιά σόμπα.
Η ταβέρνα βρίσκεται στην Δράκωνα Κεραμειών, στην Κρήτη, κοντά στα Χανιά, σε υψόμετρο 550 μέτρων.
«Πρόκειται ουσιαστικά για ένα αγρόκτημα όπου παράγουμε την πρώτη ύλη και μετά τη μαγειρεύουμε» εξηγεί ο κ. Τριλυράκης. Οπως εξηγεί μαζεύουν τα φρέσκα αυγά από τις κότες, το γάλα από τα ζώα, τα τυριά, τα κρέατα είναι όλα δικής τους παραγωγής.
«Ελπίζουμε», πρόσθεσε ο ίδιος στην τηλεόραση, «οι άνθρωποι που ζουν στην ενδοχώρα να το δουν ως ένα μέσο επιβίωσης σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε»
Με ηλεκτρονική δηµοπρασία θα γίνει η παραχώρηση του δικαιώµατος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας στους…
Δράση με θέμα “Αυτόματη Δασοπροστασία – Χρήστος Μουλας” διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 το…
Τη στήριξή του στα αιτήματα των εργαστηριακών γιατρών και των διαγνωστικών κέντρων που αυτές τις…
Σύσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες και φορείς που εμπλέκονται με το Κτηματολόγιο και…
Σχόλιο των εκλεγμένων με την Πανσπουδαστική ΚΣ για την στάση της κυβερνητικής ΔΑΠ και των…
«72.000 ακίνητα που ανήκουν στον ελληνικό λαό, από ολόκληρα κτήρια και οικόπεδα φιλέτα, μέχρι διαμερίσματα…
This website uses cookies.