Η Περιφέρεια Κρήτης μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, σε συνεργασία με το Μ.Α.Ι.Χ, το πιστοποιημένο Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης ΑΣΡ και το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας, συνδιοργανώνουν δύο σεμινάρια εξοικείωσης με την ποιότητα, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και την χρήση του ελαιολάδου, στις 19 και 26 Απριλίου 2023 στις εγκαταστάσεις του ΜΑΙΧ.
Τα σεμινάρια απευθύνονται στους επαγγελματίες της εστίασης και στους αρχιμάγειρες των εστιατορίων και ξενοδοχείων, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση των χαρακτηριστικών του ελαιολάδου, της ισχύουσας νομοθεσίας, τις καλές πρακτικές αποθήκευσης, καθώς και τα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε από την σωστή χρήση και επικοινωνία του ελαιόλαδου στους χώρους μαζικής εστίασης και φιλοξενίας.
Το βράδυ του Σαββάτου, 23 Νοεμβρίου, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης…
Σε πλήρη ετοιμότητα δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ενόψει της αυριανής διαδικασίας εκλογής προέδρου (Κυριακή 24 Νοεμβρίου). Σύμφωνα με ανακοίνωση…
Σε πολύ δύσκολη θέση είναι οι κυβερνήσεις των κρατών της ΕΕ που υποστηρίζουν σθεναρά το Ισραήλ, καθώς μετά…
Η 29η διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα, COP29, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα…
Θερμοκρασίες ρεκόρ καταγράφηκαν το φετινό καλοκαίρι στις ελληνικές θάλασσες καθιστώντας το, το πιο ζεστό σε βάθος σαρακονταετίας…
Η βουλευτής Χανίων αποκαλύπτει, σε συνέντευξή της στα «Νέα» και στον Χρήστο Χωμενίδη, το παρασκήνιο…
This website uses cookies.