ΤΟΠΙΚΑ

Χανιά: Σύλληψη 25χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας 56χρονου

Στη σύλληψη ενός 25χρονου με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος άνδρα 56 ετών προχώρησε την Παρασκευή η αστυνομία στα Χανιά.

Το περιστατικό συνέβη στο δημοτικό διαμέρισμα Κεραμειών του δήμου Χανίων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 25χρονος κατηγορείται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη χρήση όπλου τραυμάτισε τον 56χρονο για προσωπικές τους διαφορές, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο 25χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο του συμβάντος ενώ ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Πολάκης – Παππάς μεταξύ των βουλευτών που δείχνει την έξοδο ο Κασσελάκης με τη διάταξη για το όριο των τριών διαδοχικών θητειών

Σαρωτικές αλλαγές στην στελεχιακή δομή του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο Κασσελάκης, πέραν των εμπρηστικών αναφορών για…

6 mins ago

Χρ. Σπίρτζης: “Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μην συνεχίσει να προσφέρει καλές υπηρεσίες στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αυτά που κάνει”

Στην τηλεόραση του Οpen εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης για…

12 mins ago

Τζούλιαν Ασάνζ: Ελεύθερος μετά από 14 χρόνια ο ιδρυτής των Wikileaks – Επιστρέφει στην Αυστραλία

Τον δρόμο της επιστροφής στην Αυστραλία είναι πλέον ελεύθερος να πάρει ο Τζούλιαν Ασάνζ, αφού δικαστήριο…

2 hours ago

“Βέλη” Βατσινά για IRIS και POS

Στη Βουλή φέρνει η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Τομέα Αναπτυξης του κόμματος, Ελένη Βατσινά την επείγουσα ανάγκη…

2 hours ago

Εκδήλωση για τις Ενεργειακές Κοινότητες στο Γάζι

Ενημερωτική εκδήλωση για τις Ενεργειακές Κοινότητες θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28  Ιουνίου και ώρα 16.00 στην Αίθουσα…

2 hours ago

Οι αγώνες του «Καπετάν Σφακιανού» και ο διαχρονικός κοινωνικός συμβολισμός τους αναβίωσαν στο Αγροτικό Δισκοπωλείο

Στον τόπο του, την Κρήτη, την πατρίδα του που μέχρι πρότινος τον αγνοούσε "επέστρεψε" το…

2 hours ago

This website uses cookies.