Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Χαριστέας στον Ντέμη: «Όλοι στην Κρήτη θα είναι χαρούμενοι για αυτό το ματς»

Για το προσεχές φιλικό κόντρα στους παλαίμαχους της Ίντερ μίλησε στον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Αλέξη Σπυρόπουλο στην εκπομπή «Ντεμοτεχνείο» ο Άγγελος Χαριστέας που θα αγωνιστεί κανονικά με την Εθνική του 2004.

Παράλληλα, ο σκόρερ του τελικού του 2004 μίλησε και για τη συνάντηση που είχε με τον Ντένις Μπέργκαμπ με τον παλαίμαχους του Άγιαξ.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το φιλικό με την Ίντερ: «Είναι πολύ οργανωμένοι. Είναι περίπου σαν την Ίντερ την κανονική. Μαζεύονται κανονικά και παίζουν. Είναι μια διαφήμιση για τη χώρα μας. Έρχονται στην Κρήτη για διακοπές. Διαβάζει όλη η Ευρώπη και μαθαίνει μέσω Ίντερνετ. Φαντάζομαι ότι όλοι στην Κρήτη θα είναι χαρούμενοι, βλέποντας ότι το νησί διαφημίζεται τόσο πολύ»

Για τους παλαίμαχους του Άγιαξ: «Είναι πολύ μεγάλο πράγμα το να βλέπεις τους Ντένις Μπέργκαμπ, τους Ντε Μπουρ κλπ. Να χαίρονται πάρα πολύ που παίζουν. Είδα τον Ντένις Μπέργκαμπ προχθές που είχαμε μαζευτεί και του είπα ότι δεν είχα ποτέ την τύχη να παίξουμε συμπαίκτες, αλλά είμαι τυχερός που παίζουμε έστω και τώρα».

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ηράκλειο: 16χρονη τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της σε μπαρ

Στην καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού από 28χρονο μέσα σε τουαλέτα μπαρ στα Μάλια, προχώρησε…

2 hours ago

Το ΓΕΛ Σούδας μεταξύ των 10 ομάδων φιναλίστ του Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας του Envolve

Tις 10 επικρατέστερες ομάδες του μαθητικού διαγωνισμού αειφόρου επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε το Envolve Entrepreneurship (https://envolveglobal.org/). Ο…

2 hours ago

Σημαντικές επιτυχία για μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Χανίων

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων θέλει να συγχαρεί όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου μας…

2 hours ago

Καλώδιο Κρήτης – Κύπρου: Τελεσίγραφο Nexans σε ΑΔΜΗΕ «ή πληρώνετε τις δόσεις ή σταματώ το έργο»

Στην αυριανή συνεδρίαση της Oλομέλειας της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας αναμένεται να εγκριθεί η μεθοδολογία εσόδου…

2 hours ago

Επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτής Λ. Καρχιμάκη στον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη

Ουποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λευτέρης Καρχιμάκης επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Στο πλαίσιο της…

2 hours ago

Ν. Ανδρουλάκης από τη Ραμνή Αποκορώνου: Θέλουμε μια Ευρώπη της αλληλεγγύης των λαών

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, συμμετείχε σε εκδήλωση τιμής και μνήμης των ηρώων και πεσόντων κατά την…

3 hours ago

This website uses cookies.