ΤΟΠΙΚΑ

Χασισοφυτεία μαμούθ στον Αποκόρωνα Χανίων – Στην επιχείρηση συμμετείχαν 150 αστυνομικοί!

Τεράστια επιχείρηση, με τη συμμετοχή περίπου 150 αστυνομικών από τρεις νομούς της Κρήτης (Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά), έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, με επίκεντρο την περιοχή του Κουρνά Αποκορώνου στα Χανιά.

Στο επίκεντρο της επιχείρησης βρέθηκε χασισοφυτεία με περίπου 2.000 δέντρα! Παράλληλα, έγιναν έρευνες σε περιοχές του Μυλοποτάμου, κυρίως στα Λιβάδια και το Πέραμα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μικρότερες διάσπαρτες χασισοφυτείες. Στο πλαίσιο της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν και συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί τουλάχιστον τέσσερα άτομα: ένας άνδρας αλβανικής υπηκοότητας που βρέθηκε εντός της φυτείας στον Κουρνά και τρεις Κρητικοί από τα Λιβάδια και το Πέραμα Μυλοποτάμου.

Η επιχείρηση, που κρίθηκε απαραίτητη μετά από έρευνες που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, απέφερε πλούσια ευρήματα. Αξιοσημείωτη ήταν η άψογη συνεργασία και ο συντονισμός των δυνάμεων από διαφορετικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Από 13 Ιουλίου έως 10 Νοεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο με όχημα 150 αυθεντικές αργυροτυπίες, που φέρουν την υπογραφή της…

48 seconds ago

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ο συγκλονιστικός λόγος του για την Κύπρο και την Παλαιστίνη

Την ώρα που τα περισσότερα “στόματα” της Δύσης έχουν αρχίσει να κλείνουν σχετικά με το θέμα…

17 mins ago

Η ΝΔ διέγραψε τον Αυγενάκη μετά τη χειροδικία σε βάρος υπαλλήλου στο «Ελ. Βενιζέλος»

Παρελθόν από τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί ο Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς ανακοινώθηκε η διαγραφή του από…

43 mins ago

Λευτέρης Αυγενάκης: Σφίγγει ο κλοιός για τον βουλευτή της ΝΔ – Τη διαγραφή του ζητούν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες

Σφίγγει ο κλοιός για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, μετά το περιστατικό βιαιοπραγίας κατά υπαλλήλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος,…

2 hours ago

Ο αποχαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων στον σπουδαίο Χανιώτη σκηνοθέτη και παραγωγό Γιώργο Σγουράκη

Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Χανιώτη σκηνοθέτη και παραγωγό Γιώργο Σγουράκη, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη…

2 hours ago

Δωρεά λαογραφικού υλικού στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, η κα Δήμητρα…

2 hours ago

This website uses cookies.