Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικη ποδηλατάδα απο τους Ποληλάτρεις στα Χανιά

Για 5η φορά οι ΠοδηΛάτρεις διοργανώνουν μία χριστουγεννιάτικη ποδηλατάδα αδρεναλίνης μέσα στην πόλη.Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Τι είναι το alleycat ; Έχουμε και λέμε: alley: σοκάκι cat: γάτα alleycat: αλητόγατα του δρόμου, παιχνίδι/αγώνας πόλης με ποδήλατα alleyκάτης: κρητική αλητόγατα του δρόμου, παιχνίδι/αγώνας κρητικής πόλης με ποδήλατα.

Για να συμμετέχει κανείς στο alleyκάτης πρέπει να το λέει η καρδούλα του. Μια ποδηλατάδα αδρεναλίνης που το «σκάσε και κάνε πετάλι» περιγράφει περίτεχνα περί τίνος πρόκειται. Το alleyκάτης με λίγα λόγια είναι μια ποδηλατική «κούρσα» όπου οι συμμετέχοντες πρέπει να περάσουν από συγκεκριμένους σταθμούς με σκοπό την συμπλήρωση ενός δρομολογίου.

Ακολουθεί μια αναλυτικότερη περιγραφή.

Αν θες να συμμετέχεις, πρέπει να έχεις το ποδήλατο σου σε καλή κατάσταση και κράτος, που είναι υποχρεωτικό. Να ντυθείς Χριστουγεννιάτικα και να ντύσεις και το ποδήλατο σου.

Έλα στην Αγορά έγκαιρα, δήλωσε συμμετοχή* (δωρεάν-είμαστε large!), άφησε το ποδήλατό σου στον υπεύθυνο παρκαδόρο και περίμενε την έναρξη του 5ου alleyκάτη στα Χανιά. Με το σύνθημα εκκίνησης, καλείσαι να φτάσεις στο ποδήλατό σου που θα σε περιμένει λίγα μέτρα δίπλα σου μαζί με το χαρτάκι της εγγραφής σου και την αποκάλυψη των checkpoints που πρέπει να επισκεφτείς κατά την διάρκεια της ποδηλατάδας ανδρεναλίνης.

Θα βρεις μία λίστα 7 σημείων μέσα στην πόλη των Χανίων όπου θα σε περιμένει ένας ή δύο ποδηΛάτρεις, προκειμένου να σου σφραγίσουν το χαρτάκι σου, επικυρώνοντας ότι πέρασες από το συγκεκριμένο checkpoint, αφού πρώτα αποκωδικοποιήσεις – βρεις το γρίφο – για το που βρίσκεται το κάθε σημείο. Όχι, δεν τελείωσες. Ο υπεύθυνος του σημείου μπορεί να σου ζητήσει να περάσεις και κάποιες διασκεδαστικές δοκιμασίες, για να πάρεις την σφραγίδα. Να είσαι έτοιμος για τα πάντα. Το σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσεις…

Η διαδρομή που θα ακολουθήσεις είναι προσωπική σου επιλογή και επιτρέπονται όλα τα δρομολόγια και κονταρίδες (shortcuts) ακόμα και αν χρειάζεται να περάσεις μέσα από κήπους και μπουγάδες! Όταν συλλέξεις τις σφραγίδες και από τα 7 checkpoints τότε είσαι έτοιμος να φύγεις σφαίρα για τον τερματισμό. Όσο για το τέλος, εκτός τις απονομές, θα σε περιμένει ειδική αποκατάσταση των θερμίδων που έκαψες.

Μην το χάσεις… θα χάσεις… Τί δεν κατάλαβες; Αν υπάρχει κάποια απορία θα στην λύσουν σίγουρα οι Ποδηλάτρεις στις εγγραφές. Σε περιμένουμε το Σάββατο 14/12/10 στις 14.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ στην Αγορά!! *Συμμετοχή για ενηλίκους ή συνοδευόμενοι. ΠοδηΛάτρεις. Περισσότερες πληροφορίες: www.podilatreis.gr”

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Επίθεση Τραμπ σε Μπάιντεν για το «όχι» σε χτύπημα του Ισραήλ στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν: «Το πιο τρελό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ»

Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ επέκρινε τον Πρόεδρο Μπάιντεν επειδή είπε ότι το Ισραήλ δεν πρέπει…

8 hours ago

«Ο Ιωνάς ήταν μέλος του ισραηλινού στρατού» – Η ανάρτηση της Παλαιστινιακής Κοινότητας, η οικογένειά του που ενοχλήθηκε και ο έξαλλος Άδωνις

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια τοποθέτηση της Παλαιστινιακής Κοινότητας Ελλάδας αναφορικά με τη δολοφονία του Ιωνά Καρούση,…

8 hours ago

Το facebook απαγόρευσε την προώθηση της έρευνάς του “Α.τ.Κ.” για τις βάσεις της Σούδας επειδή αφορά “ευαίσθητα κοινωνικά θέματα”

Ζούμε σε παράξενες εποχές. Σήμερα, με αφορμή και τα όσα εκτελίσσονται μετά την πυραυλική επίθεση…

9 hours ago

Δικαστικός επιμελητής ξεσήκωσε τους πολιτικούς μηχανικούς των Χανίων

Απερίγραπτες συμπεριφορές βίωσαν σήμερα πολιτικοί μηχανικοί των Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες δικαστική επιμελήτρια με τρόπο…

10 hours ago

Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Αστεροσχολείο Βρυσών του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνδιοργάνωση με  τον Σύλλογο Φίλων Αστρονομίας Κρήτης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρυσών “Πέργαμος” και το…

12 hours ago

Κοινή παρέμβαση ΕΒΕΧ, ΟΕΕ-ΤΔΚ και λογιστών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι χανιώτικες επιχειρήσεις λόγω φορολογικών παρεμβάσεων

Σε κοινή επιστολή τους προς τον Υπουργό Οικονομικών, οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Χανίων, του Τμήματος…

12 hours ago

This website uses cookies.