Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

15 μετάλλια η Ακαδημία του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES  στο πρωτάθλημα Κρήτης στο δρόμο και στην ορεινή ποδηλασία. Το Σάββατο διεξήχθη ο αγώνας δρόμου γύρω από το Πολυτεχνείο η συνολική συγκομιδή των 6 μεταλλίων έδειξε την πολύ καλή πορεία που έχουν χαράξει οι μικροί αθλητές της ομάδας, όπου μαζί με το πάθος και την αγωνιστικότητα που απέδειξαν εντός του αγώνα αποτελούν σοβαρά εχέγγυα για την μελλοντική τους πορεία. Στα μίνι μεγάλα την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Γιαννουδάκης Κώστας  ο οποίος τερμάτισε 3ος και τον ακολούθησε ο Κουβαριτάκης Λευτέρης 5ος. Στα μίνι μικρά κορίτσια η Λιοδάκη Σοφία ήταν 1η και στα μινι μεγάλα κορίτσια η Φραγκιουδάκη Ράνια ήταν 2η, η Κουρμούλη Ειρήνη 3η και η Παπαδαντωνάκη Ειρήνη 4η.

Στους παμπαίδες ο Καλιβρετάκης Δημήτρης τερμάτισε 1ος με 2ο τον συναθλητή του Κουβαριτάκη Γιάννη, 4ο τον Πανηγυράκη Γιάννη και 5ο τον Κατσοχειράκη Σπύρο.

Την επόμενη μέρα ακολούθησε αγώνας ορεινής ποδηλασίας στους Αγίους Αποστόλους τα μετάλλια παρά, τα πολλά σκασμένα λάστιχα αυξήθηκαν κατά 2 και έφτασαν τα 9 και συνολικά το διήμερο τα 14!!!

Στα μίνι μικρά ο Μαυριγιαννάκης Βασίλης τερμάτισε 1ος με 2ο τον συναθλητή του Φουντουλάκη Βασίλη και 4ο τον Λιοδάκη Κώστα.

Στα μίνι μεγάλα ο Γιαννουδάκης Κώστας είχε 2 σκασμένα λάστιχα και τερμάτισε 2ος με 3ο τον Κουβαριτάκη Λευτέρη και 6ο τον Λεβεντάκη Σήφη.

Στους παμπαίδες ο Καλιβρετάκης Δημήτρης τερμάτισε 1ος και ήταν ο μοναδικός αθλητής που έκανε το 2 στα 2 το Σαββατοκύριακο. Στην 3 η θέση ακολούθησε ο Κατσοχειράκης Σπύρος στην 5η ο Νερατζάκης Φοίβος και στην 6η ο Πανηγυράκης Γιάννης με 3 σκασμένα λάστιχα και 2 πτώσεις.

Στα μίνι μικρά κορίτσια η Λιοδάκη Σοφία ήταν 1η και στα μινι μεγάλα κορίτσια η Φραγκιουδάκη Ράνια ήταν 2η, 3η η Παπαδαντωνάκη Ειρήνη και 5η η Κουρμούλη Ειρήνη.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΤΑΛΩ ANEK LINES ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΣΙΡΚΟΥΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΝ ΧΑΝΙΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ!!!

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί - όχι βέβαια πάντα -…

11 hours ago

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature Communications», εντόπισαν πρωτεΐνες στο αίμα οι…

11 hours ago

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική εκδήλωση  συζήτηση την Τετάρτη 22 Μαΐου…

11 hours ago

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος…

11 hours ago

Κουτσούμπας για Συμφωνία Πρεσπών: Ήταν απόφαση των ΗΠΑ και άλλων “συμμάχων” μας στο ΝΑΤΟ

«Το ΚΚΕ δεν έχει καμία δέσμευση απέναντι στην ΕΕ και μπορεί να αποκαλύπτει τις οδηγίες,…

11 hours ago

Τι θα ζητήσει ο Μητσοτάκης από την Κομισιόν για τις τιμές των πολυεθνικών

Το 78% των Ελλήνων πολιτών δηλώνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco, ότι η ακρίβεια είναι το βασικό…

12 hours ago

This website uses cookies.