Το 2ο ετήσιο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στο Domes of Elounda ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στις 16 Ιουλίου με τους καλοφαγάδες και εραστές των γεύσεων από όλο τον κόσμο να ενώνονται στη γαστρονομική πανδαισία που υπόσχεται η παρουσία βραβευμένων σεφ, στο πολυτελές ξενοδοχείο, τα Σαββατοκύριακα του φετινού καλοκαιριού.
Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας κατά το περσινό καλοκαίρι, έφερε τον κόσμο της υψηλής μαγειρικής στην Κρήτη, δημιουργώντας ένα γεγονός που έστρεψε το βλέμμα της μαγειρικής ελίτ της Ευρώπης πάνω στο Domes.
Περισσότερα από 50 πρωτότυπα πιάτα, παρουσιάστηκαν από κορυφαίους σεφ στις επτά εβδομάδες που διήρκεσε και 700 επισκέπτες είχαν την τύχη να γίνουν μέτοχοι της απόλυτης γαστρονομικής εμπειρίας, που πρόσφεραν βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ όπως ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Yves Mattagne, ο Marco Garfagnini και ο Franck Putelat.
Όπως και πέρυσι, στο φετινό 2ο Φεστιβάλ, ένας σεφ κάθε Σαββατοκύριακο αναλαμβάνει να καταθέσει τις δικές του γευστικές προκλήσεις με στόχο να προκαλέσει αλλά και να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο των πιο απαιτητικών επισκεπτών.
Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου την εκκίνηση κάνει ο Γάλλος σεφ Philippe Geneletti, που παρά το νεαρό της ηλικίας του συγκαταλέγεται στους επιτυχημένους σεφ, διαθέτοντας ήδη ένα αστέρι Michelin από το 2009. Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 30 Αύγουστου.
(Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, το τηλέφωνο του ξενοδοχείου για κρατήσεις είναι 28410 43500).
Ξεκινά σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου 2024 το 3ο Θερινό Σχολείο Κινηματογράφου/ Cinema Summer Camp του…
20 χρόνια προσφοράς και εθελοντισμού κλείνει φέτος ο "Ορίζοντας" και καλεί τους Χανιώτες σε μια…
Καταστροφικές ήταν, έως τώρα οι συνέπειες του καυτού Ιούνιου που διανύουμε, καθώς -χωρίς να έχει…
Σοκαριστικές είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η παράσυρση της 17χρονης στην Λεωφόρο…
Στην τελετή αποφοίτησης του Koc University στην Κωνσταντινούπολη μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, με την ευκαιρία και της…
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική από φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα στην Παλαιόχωρα, την ώρα…
This website uses cookies.