Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς κέρδισε το πρώτο βραβείο ετοιμάζοντας ένα ορεκτικό με φάβα και χταπόδι, μια σαλάτα με καλαμάρια απάκι, ρόκα και γιαούρτι, ως κύριο πιάτο χοιρινό φιλέτο με μαρμελάδα ντομάτας και πατατότο.
Αν και μόλις 25 ετών, ο καλύτερος σεφ της Κρήτης, έχει εμπειρία 8 χρόνων στις κουζίνες, ενώ σήμερα εργάζεται στο 5άστερο ξενοδοχείο Daios στον Άγιο Νικόλαο.
Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς κέρδισε το πρώτο βραβείο ετοιμάζοντας ένα ορεκτικό με φάβα και χταπόδι, μια σαλάτα με καλαμάρια απάκι, ρόκα και γιαούρτι, ως κύριο πιάτο χοιρινό φιλέτο με μαρμελάδα ντομάτας και πατατότο.
Ο περισσότερος κόσμος έχει επιστρέψει στην κανονικότητα μετά την παγκόσμια κρίση της πανδημίας. Όμως, για…
Στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «Rush Hour», με τη Νικόλ Λειβαδάρη και τον Παύλο…
Έκρηξη στις αφίξεις μεταναστών στα νότια παράλια της Κρήτης, καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα, κάτι που αποδίδεται…
Παρέμβαση στη Βουλή για τη μεγάλη αδικία σε βάρος των παραγωγών ελαιολάδου και εν τέλει…
Αύριο, 15/11 στις 10:00, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο Ποδηλατοδρόμιο του…
Στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, βρέθηκαν χθες οι τρεις νεαροί από το Παράρτημα…
This website uses cookies.