Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς κέρδισε το πρώτο βραβείο ετοιμάζοντας ένα ορεκτικό με φάβα και χταπόδι, μια σαλάτα με καλαμάρια απάκι, ρόκα και γιαούρτι, ως κύριο πιάτο χοιρινό φιλέτο με μαρμελάδα ντομάτας και πατατότο.
Αν και μόλις 25 ετών, ο καλύτερος σεφ της Κρήτης, έχει εμπειρία 8 χρόνων στις κουζίνες, ενώ σήμερα εργάζεται στο 5άστερο ξενοδοχείο Daios στον Άγιο Νικόλαο.
Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς κέρδισε το πρώτο βραβείο ετοιμάζοντας ένα ορεκτικό με φάβα και χταπόδι, μια σαλάτα με καλαμάρια απάκι, ρόκα και γιαούρτι, ως κύριο πιάτο χοιρινό φιλέτο με μαρμελάδα ντομάτας και πατατότο.
Τα τροχαία ατυχήματα, ειδικά τα θανατηφόρα, είναι ένα πολυπαραγοντικό ζήτημα. Ας πούμε, η Κρήτη είναι…
Ένα νέο τεστ αίματος που ανέπτυξαν νευροεπιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης ενδέχεται να αποτελέσει το…
Το Παράρτημα Χανίων του Σωματείου Εργαζομένων Teleperformance (ΣΕΤΕΠ) εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας πρακτικές της εταιρείας, οι…
Την ώρα που αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας έχουν "ντυθεί" ξανά στα λευκά ενόψει και…
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη Εξαιτίας του πλήρως ξεχαρβαλωμένου τρόπου λειτουργίας της Δικαιοσύνης στα Χανιά ένας 22χρονος άνθρωπος έχασε την…
Λίγο πριν το τελευταίο αντίο στον 22χρονο Παναγιώτη, ο πατέρας του προκάλεσε συγκίνηση με τις…
This website uses cookies.