Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς κέρδισε το πρώτο βραβείο ετοιμάζοντας ένα ορεκτικό με φάβα και χταπόδι, μια σαλάτα με καλαμάρια απάκι, ρόκα και γιαούρτι, ως κύριο πιάτο χοιρινό φιλέτο με μαρμελάδα ντομάτας και πατατότο.
Αν και μόλις 25 ετών, ο καλύτερος σεφ της Κρήτης, έχει εμπειρία 8 χρόνων στις κουζίνες, ενώ σήμερα εργάζεται στο 5άστερο ξενοδοχείο Daios στον Άγιο Νικόλαο.
Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς κέρδισε το πρώτο βραβείο ετοιμάζοντας ένα ορεκτικό με φάβα και χταπόδι, μια σαλάτα με καλαμάρια απάκι, ρόκα και γιαούρτι, ως κύριο πιάτο χοιρινό φιλέτο με μαρμελάδα ντομάτας και πατατότο.
Μετάλλιο της τιμής (Medal of Honor) για "Εξαιρετική συμβολή στη διοίκηση της παραγωγής και τον…
Ο 52χρονος καθηγητής και ένας από τους πιο διάσημους οικονομολόγους στον κόσμο μιλάει στα «ΝΕΑ»…
Μια σειρά ευεργετικών αλλαγών στον ανθρώπινο οργανισμό πυροδοτούν δέκα με δεκαπέντε λεπτά συνεχούς γέλιου. Αρχικά ενεργοποιείται…
Το Πολυτεχνείο Κρήτης, με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων λειτουργίας του (1984-2024), διοργανώνει επετειακή εκδήλωση εορτασμού…
Το επίσημο Ισραήλ έχει δώσει στους Ισραηλινούς όλη την εικόνα και σίγουρα έχει πει λιγότερα από όσα…
Του Ιωάννη Ιντζέ * Λίγο μετά την μαζική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με βαλλιστικούς…
This website uses cookies.