Categories: ΤΟΠΙΚΑ

3 ένοχοι στην υπόθεση Κατσούλη, προτείνει η εισαγγελέας – Την Τετάρτη η απόφαση

Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι, η αγόρευσις της εισαγγελέως της Έδρας η οποία, όσον αφορά την επίθεση εναντίον του Κώστα Κατσούλη, πρότεινε την ενοχή τριών από τους συνολικά έξι κατηγορουμένους . Το κλίμα σήμερα εντός του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου, στη Νεάπολη ,σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες ,είναι ήρεμο και χωρίς εντάσεις.Ειδικότερα πρόκειται για έναν 34χρονο,26χρονο και 34χρονο για τους  οποίους πρότεινε να κηρυχθούν ένοχοι για την πράξη της θανατηφόρας σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Εκτός εξαιρετικού απροόπτου η έκδοση  της απόφασής αναμένεται την Τετάρτη.

Από  τις 9.30 το πρωί, η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση του Κώστα Κατσούλη, του αδικοχαμένου οπαδού του Εθνικού Πειραιώς, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε επεισόδια που είχαν σημειωθεί σε αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του και τον Ηρόδοτο, τον Σεπτέμβριο του 2014, στη Νέα Αλικαρνασσό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την πρόταση της εισαγγελέως της Έδρας και τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου τρεις μήνες, μπήκε στην τελική της ευθεία πριν από λίγες ημέρες, όταν απολογήθηκαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου οι έξι κατηγορούμενοι της υπόθεσης.

neakriti.gr
"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Κλείνει δρόμοι στη Σούδα λόγω μεγάλης άσκησης του Ναύσταθμου Κτήτης

Δίχως πρόσβαση στο οδικό δίκτυο από τον κόμβο του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης (ΝΝΚ) μέχρι την…

2 hours ago

Αυτοψία στο Ποδηλατοδρόμιο του Δήμου Χανίων – Σημανδηράκης: «Νωρίτερα από τις προθεσμίες η παράδοση του έργου»

Την ικανοποίησή του για τον ρυθμό που «τρέχουν» οι εργασίες για αποκατάσταση του Ποδηλατοδρομίου του…

3 hours ago

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σ. Βασιλειάδης στο δήμο Πλατανιά – Mόλις τα 19 εκ. ευρώ ζημιών από τα 80 εκ. ευρώ από τις πλημμύρες του 2019 έχουν απορροφηθεί

Περιοδεία στον Πλατανιά πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σάββας Βασιλειάδης, ο οποίος συνομίλησε με τους…

3 hours ago

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Χανιά με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη

Η ΤΕ Χανίων ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος την Παρασκευή 31…

3 hours ago

Ηράκλειο: 35χρονος εξύβρισε και χτύπησε ζευγάρι ηλικιωμένων

Απρόκλητη επίθεση από έναν 35χρονο δέχτηκαν -χωρίς να ξέρουν καν το λόγο- δυο ηλικιωμένοι, λίγη…

3 hours ago

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της «Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών» μετά τη νίκη στις εκλογές στο ΤΕΕ/ΤΔΚ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών» μετά τις εκλογές στο ΤΕΕ/ΤΔΚ. Αναλυτικά στην…

3 hours ago

This website uses cookies.