Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

5 ΣΤΑ 5 Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES στο τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας

Σε μια πολύ όμορφη διαδρομή στα Αγκουσελιανά Ρεθύμνου διεξήχθη το τοπικό πρωτάθλημα Κρήτης στην ορεινή ποδηλασία. Ο καιρός ιδανικός και οι αθλητές από το πρωί ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν. Την αρχή την έκανε η κατηγορία παίδων με τον Καλαιτζάκη Κώστα να τερματίζει 1ος με διαφορά και 5ος ο συναθλητής του Πανηγυράκης Γιάννης. Στην κατηγορία εφήβων κυριάρχησε ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES καταλαμβάνοντας τα 3 μετάλλια, με τον Κακαβελάκη Γιάννη να τερματίζει 1ος και να τον ακολουθούν στην 2η και 3η θέση ο Κοπανάκη Δημήτρης και Κορτσιδάκης Μιχάλης. Στην κατηγορία ανδρών υπήρξε μονόλογος από την ομάδα του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES να κερδίζει τις πρώτες 6 θέσεις, ο Νικολάου Γιώργος έδειξε να εγκλιματίζεται από την 1η χρόνιά και να κερδίζει το τοπικό πρωτάθλημα και να τον ακολουθούν, Χαιδεμενάκης Δημήτρης, Ροβάκης Δημήτρης, Χαιδεμενάκης Χαράλαμπος, Περάκης Ανδρέας και Ιωαννίδης Αλέξης. Στους Μάστερ α ο Σφακιανάκης Χάρις κέρδισε με άνεση και 3ος ήταν ο Κουτρουμπάς Βαγγέλης. Στους μάστε β νικητής ήταν ο Μεντάκης Μανόλης, 3ος ήταν ο Φραγκιουδάκης Γιώργος, 5ος ο Μαρκογιαννάκης Δημήτρης και 6ος ο Λιοδάκης Ηλίας. Στην κατηγορία όπεν νικητής ήταν ο Κακαβελάκης Γιώργος, 2ος ο Μαργαρώνης Πελος και 3ος ο Αλευράκης Γιώργος.

O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τους όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes,  ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ,  MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Jerusalem Post για εντάλματα σύλληψης ΔΔΧ: Mια καταστροφή γιγαντιαίων διαστάσεων για το Ισραήλ

Για καταστροφή γιγαντιαίων διαστάσεων μιλά η ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post με αφορμή την απόφαση τα…

2 hours ago

Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και ηγέτη Χαμάς ζητά ο εισαγγελέας – Οργή στο Ισραήλ – «Μας βάζουν στο ίδιο κάδρο με τη Χαμάς»

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο προτίθεται να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου…

2 hours ago

Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων: “Λόγος και εικόνα για τη Μάχη της Κρήτης”

Η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων και η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Ν.…

2 hours ago

Επιτυχημένη η πορεία του ΑΟ Κουμπέ

Ο Χρήστος Τσοντάκης εκ μέρους του ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ έστειλε το εξής κείμενο στην εφημερίδα μας:…

2 hours ago

CNN: Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και ηγέτη Χαμάς ζητά ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου – Κατηγορούνται για εγκλήματα πολέμου – «Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ζητά εντάλματα σύλληψης για τον ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου. Σύμφωνα…

5 hours ago

This website uses cookies.