71η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας θα διοργανώσει την 71η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση στο όρος Δίρφη, υψ. 1743 μέτρα, στην Εύβοια στις 16-17 Ιουλίου 2011, σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης. Η εκδήλωση θα δώσει μια ευκαιρία συνάντησης πεζοπόρων και ορειβατών, όλων των ηλικιών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην ετήσια αυτή γιορτή, που συγκεντρώνει από όλη την Ελλάδα τους φίλους του βουνού και της ορεινής φύσης.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων θα διοργανώσει πενθήμερη δραστηριότητα, για να συμμετάσχει με πολυμελή ομάδα, η οποία θα περιλαμβάνει μέλη του, καθώς και παιδιά και εφήβους. Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 15/07/11 και η επιστροφή την Πέμπτη 21/07/11 το πρωί. Το αναλυτικό πρόγαμμα της δράσης αυτής, η οποία μετά την συμμετοχή στην 71η Π.Ο.Σ., θα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο νησί της Σκύρου στις Σποράδες, για εύκολες πεζοπορίες, μπάνιο και ξεκούραση, θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα είναι διαθέσιμο στα γραφεία του Συλλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21.00 έως τις 23.00, τηλ. 28210 44647.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

CNN: Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και ηγέτη Χαμάς ζητά ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου – Κατηγορούνται για εγκλήματα πολέμου – «Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ζητά εντάλματα σύλληψης για τον ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου. Σύμφωνα…

1 hour ago

Συγκέντρωση της ΚΟΒ Ν. Περιαστικών του ΚΚΕ στον Γαλατά, με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΚΟΒ Νοτίων Περιαστικών του ΚΚΕ στον Γαλατά…

2 hours ago

Εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στο ΕΒΕΧ με τις θέσεις του κόμματος ενόψει ευρωεκλογών

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 7.30μμ, η Νέα Αριστερά υποδέχεται, στο πλαίσιο ανοιχτής εκδήλωσης -…

2 hours ago

Την Τρίτη η επίδειξη των Red Arrows της Βρετανικής Royal Air Force στα Χανιά

Με άκρως φαντασμαγορικό και τιμητικό τρόπο ξεκινούν και επίσημα οι φετινές εκδηλώσεις για την 83η…

2 hours ago

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου στη Λάρισα με συμμετοχή και Μεταλλοκατασκευαστών από τα Χανιά

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου στη Λάρισα. Το Σωματείο Μεταλλοκατασκευαστών…

2 hours ago

Με συμμετοχή του ΜΑΙΧ στη Μάλτα η 3η Συνάντηση Εταίρων και Φορέων του ευρωπαϊκού έργου DETOCS

Στις 15-16 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Μάλτα η 3η Συνάντηση Εταίρων και Φορέων…

2 hours ago

This website uses cookies.