Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

A.O.Χανιά: Το μεγαλύτερο ματς στην ιστορία του!

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Α.Ο.Χανιά τυην Κυριακή το απόγευμα στις 6. Ο ΑΟΧ κέρδισε την Τετάρτη τον Φωστήρα με 1-0 και θέλει την Κυριακή να κερδίσει σε ένα κατάμεστο γήπεδο Περιβολίων τον Ολυμπιακό Βόλου και να πάρει την… πρόκριση για το μπαράζ με την Ξάνθη.  Μεγάλο πλήγμα για τον ΑΟΧ, ο τραυματισμός του Τάσου Παγώνη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παγώνης υπέστη διάστρεμμα και θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, γεγονός που αποτελεί πλήγμα για τον προπονητή του Μουράτ Σεροπιάν. Κατά τα’άλλα επιστρέφουν από τιμωρία οι Πότσι και Μανωλάς και τίθενται στη διάθεση του προπονητή του για το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του ΑΟΧ.

Στο μεταξύ, για το πρώτο sold out της φετινής αγωνιστικής περιόδου οδεύουμε ολοταχώς και σε ό,τι αφορά τον Α.Ο.Χανιά. Η ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή (1/6) είναι τεράστια και είναι πιθανό τα εισιτήρια να… εξαφανιστούν πριν φτάσουμε στην ημέρα του αγώνα.

Ούτως ή άλλως, πρόκειται για το ιστορικότερο παιχνίδι στα χρονικά του Α.Ο. Χανιά (μέχρι το επόμενο με την Ξάνθη φυσικά) και άπαντες θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα σε αυτήν της την προσπάθεια. Είναι δεδομένο ότι τα Περιβόλια θα ζήσουν μεγάλες στιγμές και ότι σίγουρα πολύς κόσμος δεν θα μπορέσει να δει το παιχνίδι αυτό.

Τα Περιβόλια αναμένεται να κατακλυστούν από το 3500 και πλέον φιλάθλους, ενώ είναι βέβαιο ότι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα βρεθούν στα Χανιά για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Βασίλης Φουντουλάκης / neatv.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Jerusalem Post για εντάλματα σύλληψης ΔΔΧ: Mια καταστροφή γιγαντιαίων διαστάσεων για το Ισραήλ

Για καταστροφή γιγαντιαίων διαστάσεων μιλά η ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post με αφορμή την απόφαση τα…

53 mins ago

Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και ηγέτη Χαμάς ζητά ο εισαγγελέας – Οργή στο Ισραήλ – «Μας βάζουν στο ίδιο κάδρο με τη Χαμάς»

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο προτίθεται να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου…

1 hour ago

Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων: “Λόγος και εικόνα για τη Μάχη της Κρήτης”

Η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων και η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Ν.…

1 hour ago

Επιτυχημένη η πορεία του ΑΟ Κουμπέ

Ο Χρήστος Τσοντάκης εκ μέρους του ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ έστειλε το εξής κείμενο στην εφημερίδα μας:…

1 hour ago

CNN: Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και ηγέτη Χαμάς ζητά ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου – Κατηγορούνται για εγκλήματα πολέμου – «Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ζητά εντάλματα σύλληψης για τον ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου. Σύμφωνα…

4 hours ago

This website uses cookies.