Categories: ΤΟΠΙΚΑ

findhome.teicrete.gr: Νέα υπηρεσία για εύρεση κατοικίας προς τους φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης

Η πλατφόρμα findhome.teicrete.gr είναι μια νέα υπηρεσία που παρέχει το ΤΕΙ Κρήτης και αποτελεί το δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των φοιτητών του Ιδρύματος και των ιδιοκτητών κατοικιών.

Η υπηρεσία επιτρέπει σε ιδιοκτήτες ακινήτων, μέσω λογαριασμού που μπορούν να δημιουργήσουν πολύ εύκολα ακόμα και με facebook login, να δημοσιοποιούν αγγελίες για τις διαθέσιμες προς ενοικίαση κατοικίες τους. Οι ιδιοκτήτες έχουν την ευκαιρία να καταχωρήσουν μία σύντομη περιγραφή των κατοικιών, φωτογραφίες, κόστος ενοικίασης, χάρτη, καθώς και επιπλέον στοιχεία όπως π.χ. επίπλωση, κοινόχρηστα, θέρμανση, πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς για το ΤΕΙ κ.α.

Καινοτομία του findhome.teicrete.gr είναι η στοχευμένη προς τους φοιτητές πληροφόρηση για την επιλογή κατοικίας τους. Ο ενδιαφερόμενος φοιτητής μπορεί να αναζητήσει τις διαθέσιμες κατοικίες μέσα από πολλαπλά κριτήρια, με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να επιλέξει το διαμέρισμα που θα καλύπτει τις ανάγκες του. Σημαντικό στοιχείο της υπηρεσίας είναι η προβολή του σημείου της κατοικίας στο χάρτη και ο υπολογισμός της απόστασης από τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ στην πόλη όπου φοιτά ο φοιτητής.

Σκοπός της υπηρεσίας είναι η στήριξη και διευκόλυνση των φοιτητών του Ιδρύματος στην εύρεση κατοικίας στην πόλη σπουδών τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω υπηρεσία απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης που μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω του φοιτητικού τους email.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε σήμερα και αναμένεται να έχει μεγάλη προσέλευση από ιδιοκτήτες ακινήτων και μετέπειτα από φοιτητές.

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ηράκλειο: 16χρονη τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της σε μπαρ

Στην καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού από 28χρονο μέσα σε τουαλέτα μπαρ στα Μάλια, προχώρησε…

2 hours ago

Το ΓΕΛ Σούδας μεταξύ των 10 ομάδων φιναλίστ του Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας του Envolve

Tις 10 επικρατέστερες ομάδες του μαθητικού διαγωνισμού αειφόρου επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε το Envolve Entrepreneurship (https://envolveglobal.org/). Ο…

2 hours ago

Σημαντικές επιτυχία για μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Χανίων

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων θέλει να συγχαρεί όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου μας…

2 hours ago

Καλώδιο Κρήτης – Κύπρου: Τελεσίγραφο Nexans σε ΑΔΜΗΕ «ή πληρώνετε τις δόσεις ή σταματώ το έργο»

Στην αυριανή συνεδρίαση της Oλομέλειας της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας αναμένεται να εγκριθεί η μεθοδολογία εσόδου…

2 hours ago

Επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτής Λ. Καρχιμάκη στον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη

Ουποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λευτέρης Καρχιμάκης επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Στο πλαίσιο της…

2 hours ago

Ν. Ανδρουλάκης από τη Ραμνή Αποκορώνου: Θέλουμε μια Ευρώπη της αλληλεγγύης των λαών

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, συμμετείχε σε εκδήλωση τιμής και μνήμης των ηρώων και πεσόντων κατά την…

2 hours ago

This website uses cookies.