ΤΟΠΙΚΑ

H Τράπεζα Χανίων και ο πρόεδρος της Μιχάλης Μαρακάκης “Μεγάλοι Ευεργέτες” του Ροταριανού Ομίλου Χανίων

Οι Ρόταριανοί των Χανίων με δελτίο τύπου που στείλανε στην εφημερίδα μας αναφέρονται στην ανακήρυξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων καθώς και του Προέδρου της κ. Μιχάλη Μαρακάκη σε Μεγάλους Ευεργέτες. Να σημειώσουμε ότι στην τελευτή το παρών έδωσε τόσο ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Παιδείας κ. Θεόδωρος Φορτσάκης όσο και ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης και πρώην βουλευτής Χανίων κ. Χρήστος Μαρκογιάννακης.

Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Μέσα σε ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα οι Ροταριανοί των Χανιων Ανεκήρυξαν μεγάλο Ευεργέτη τους την Συναιτεριστικήν Τράπεζαν Χανίων και τονΠρέδρον τηςκ.ΜαρακάκηΜιχαήλ δια την σημαντικότατη χορηγίαν τους προς αυτούς ινα αγορασθεί ένα Drone μετά κάμερας δια τις ανάγκες της πυροσβετικής Υπηρεσίας Χανίων προς εντοπισμόν Πλημμυρών –Πυκαγιών και διασώσεως κινδυνευόντων ατόμων μετα δυνατότητας μεταφοράς φαρμάκων και νερού εις αυτούς.

Επίσης ανεκηρύχθησαν ευεργέτες του Ομίλου και οι κάτωθι οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά εις το να πραγματοποιηθεί η αγορά αυτή την οποίαν είχε άμεση ανάγκη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων.Μαρκογιαννάης Χρήστος τ.Υπουργός,Μαρινάκης Πέτρος Επιχειρηματίας,Μαρινάκης Σταύρος,Κουκουτσάκης Ευτύχιος,Γελασάκης Αντώνιος,Μαυριδάκης Μιχαήλ,Δελάκης Εμμανουήλ και Δελάκης Νικόλαος.

Το σχετικόν τιμητικόν Δίπλωμα επέδωσαν δια λογαριασμόν του Ροτ.Ομίλου Χανίων οι Φορτσάκης Θεόδωρος Βουλευτής Επικρατείας και οι τ.Αντιδήμαρχοι Χανίων κ.κ Φραγκάκης Εμμανουήλ καιΠρωτοπαπαδάκης Κων/νος.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ουκρανία: Τα κύρια σημεία του τελικού ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής

Περίπου 80 χώρες συμφώνησαν σήμερα στην Ελβετία στην «Σύνοδο Κουρφής/Διεθνή Διάσκεψη για την Ουκρανία» ότι ο «διάλογος…

3 hours ago

Παράπονα για τα beach bar: Περίοικοι έχασαν τον ύπνο τους από την ένταση της μουσικής – Τι λέει ο νόμος

Με θετικά μηνύματα ξεκίνησε η τουριστική σεζόν με χιλιάδες τουρίστες να κατακλύζουν τις πόλεις και…

3 hours ago

Κουρταλιώτικο φαράγγι: Αναστάτωση με νεαρό που λίγο έλειψε να πνιγεί

Σε κίνδυνο βρέθηκε την Κυριακή νεαρός που βούτηξε στα νερά στο Κουρταλιώτικο φαράγγι και λίγο…

3 hours ago

Στην Κρήτη ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως των Αρμενίων κ.κ. Σαχάκ Μασαλιάν

Μεγάλη τιμή και χαρά και κυρίως ευλογία  για την παροικία των Αρμενίων στην Κρήτη θα…

3 hours ago

Βασίλης Μπισμπίκης: “Φτιάχνουμε με τη Δέσποινα σπίτι στην Κρήτη για να μείνουμε εκεί”

O Bασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και για άλλη μια φορά…

3 hours ago

“Ξεχείλισε η αγανάκτηση”: H “ΛΑΣΥ Χανίων” για τα προβλήματα των κατοίκων της παλιάς πόλης

Στα προβλήματα των κατοίκων της παλιάς πόλης Χανίων αναφέρεται σε ανακοίνωση της η "Λαϊκή Συσπείρωση" κοινότητας Χανίων, με αφορμή…

3 hours ago

This website uses cookies.