ΕΛΛΑΔΑ

On Air καβγάς Ευαγγελάτου με τον Ανταποκριτή του MEGA στη Μόσχα: “Αυτά που έδειξες, τα μισά είναι fake”

Ακόμα μία «έντονη» στιγμή είχαν χθες Τρίτη το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον ανταποκριτή του Mega στην Μόσχα, Δημήτρη Λιάτσο.

Αφορμή στάθηκαν διάφορα videos από την Ουκρανία, όπως αυτό που ένα αμάξι φέρεται να δέχεται ένα ρωσικό πύραυλο ή ένα που στρατιώτες της χώρας απομακρύνουν από σπίτι μία μητέρα με τα δύο της παιδιά.

Όταν λοιπόν ο έμπειρος δημοσιογράφος βγήκε live από την πρωτεύουσα της Ρωσίας, ρωτήθηκε για αυτά τα πλάνα και απάντησε: «Νίκο δεν μπορώ κάθε να διαψεύδω πράγματα που έγιναν χθες. Για παράδειγμα χθες δείξαμε ένα αεροπλάνο που το έριχναν οι Ουκρανοί. Το δείχναμε και το ξαναδείχναμε. Αποδείχθηκε οτι ήταν από το 2015. Χθες δίναμε οτι χτυπήθηκε ένας φούρνος, fake. Αυτά που έδειξες, τα μισά είναι fake. Αυτά με τον Εγγλέζο που είναι επιστήμονες του fake, δεν είναι πράγματα αυτά». «Δεν ξέρω για το αεροπλάνο», απάντησε ο Ευαγγελάτος.  «Πως δεν ξέρεις; Αφού το έδειχνες προχθές», απάντησε πίσω ο Λιάτσος.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος αντέδρασε και ανέφερε το fake news που δημοσιεύτηκε στην Ρωσία οτι ο Ζελένσκι έχει φύγει στην Πολωνία, επισημαίνοντας το δύσκολο καθεστώς που υπάρχει στην Ρωσία με τους δημοσιογράφους και την ελευθερία του Τύπου. Κάπου εκεί ο Δημήτρης Λιάτσος φάνηκε να θέλει να ρίξει την ένταση λέγοντας οτι «δεν είμαστε εδώ για να μαλώνουμε».

Ωστόσο ο Ανταποκριτής του Mega ανέβασε πάλι τα αίματα λέγοντας πως έχει στείλει video με τους ανθρώπους που έφυγαν από την Μαριούπολη όπου μιλάνε για την κατάσταση που βίωναν στην πόλη, τα οποία όμως δεν παίζει το Mega. «Δεν το δείχνουμε όμως», είπε χαρακτηριστικά με το Νίκο Ευαγγελάτο να εκνευρίζεται: «Όχι, κάτσε βρε Δημήτρη. Με κουρδίζεις. Αυτό που κάνουν αυτοί, αυτό είναι προπαγάνδα», αναφέροντας την κατάσταση που επικρατούσε στην πόλη όταν υπήρχαν ανταποκριτές, με τον ανταποκριτή του Mega να αναφέρει πως οι δυνάμεις της Ρωσίας δεν είχαν, ούτε έχουν μπει ακόμα στην πόλη.

Δείτε το βίντεο από το 8.23:

topontiki.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Το Γηροκομείο Χανίων συμμετέχει στους Ολυμπιακούς για Γέρους!

Ο Δήμος Χανίων, το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ Ατλαντίδα και το Παράρτημα…

1 min ago

Εκδήλωση για τους πεσόντες στη Μάχη της Κρήτης, στην περιοχή Κυρτομάδω Αγυιάς

Ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με την Ενορία Κυρτομάδω Αγιάς, τελεί το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο…

3 mins ago

Συνεχίζονται και αυτή τη βδομάδα οι εκδηλώσεις για την Επέτειο της Μάχη της Κρήτης

Ο Δήμος Πλατανιά συνεχίζει, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, τις παράλληλες εκδηλώσεις για την…

4 mins ago

Την Πέμπτη η ομιλία Γ. Βαρουφάκη στα Χανιά – Μαζί του πλειάδα υποψήφιων ευρωβουλευτών

Σε δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Κρήτη, θα μιλήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με συνυποψήφιους/ες της…

12 mins ago

Μεγάλη γιορτή από τον Δήμο Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με μία μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους θα γιορτάσει και φέτος ο Δήμος Χανίων…

13 mins ago

Ξεκινά η μάχη των Πανελλαδικών για 6740 υποψηφίους στην Κρήτη

Ανοίγει αύριο, Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων για 6740 υποψηφίους από…

37 mins ago

This website uses cookies.