Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Ryanair: Ξεκινά ξανά πτήσεις τον χειμώνα από Χανιά για Θεσσαλονίκη

Μερική μόνο αποκατάσταση για τις πτήσεις του χειμώνα από το αερόδρομιο Χανίων μετά την απόφαση της ιρλανδικής εταιρείας Ryanair να επαναφέρει την πτήση Χανιά – Θεσσαλονίκη. Η πτήση θα εκτελείται 4 φορές τη βδομάδα.

Το ίδιο πάντως δεν ισχύει για το δρομολόγιο Χανιά – Αθήνα αφού θα ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου και αναμένεται να σταματήσει στα τέλη Οκτώβρη.

Συγκεκριμένα, το χειμερινό πρόγραμμα 2018 της Ryanair από Θεσσαλονίκη θα περιλαμβάνει δύο νέα δρομολόγια προς Μπολόνια δύο φορές την εβδομάδα και Νυρεμβέργη, επίσης δύο φορές την εβδομάδα. Επίσης, θα επανέλθουν πέντε δρομολόγια προς Μπρατισλάβα (δύο εβδομαδιαίως), Χανιά (τέσσερα εβδομαδιαίως), Αμβούργο(δύο εβδομαδιαίως), Παρίσι Μποβέ(δύο εβδομαδιαίως), Βαρσοβία Μοντλίν(δύο εβδομαδιαίως), που είχαν κοπεί από το χειμερινό πρόγραμμα 2017/2018 στο πλαίσιο της μείωσης του πτητικού της προγράμματος. Ακόμη, θα προστεθούν επιπλέον πτήσεις στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Μιλάνο Μπέργκαμο(τρεις εβδομαδιαίως) και Θεσσαλονίκη-Βρυξέλες (τρεις εβδομαδιαίως). Επιπλέον, θα προστεθεί ακόμη μία πτήση στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη φθάνοντας έτσι τις τρεις πτήσεις ημερησίως. Ο συνολικός αριθμός των δρομολογίων από τη Θεσσαλονίκη θα ανέρχεται σε 21.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Rynair από Αθήνα περιλαμβάνει:

– Έξι νέα δρομολόγια προς: Άκαμπα (2 εβδομαδιαίως), Κατάνια (2 εβδομαδιαίως), Δουβλίνο (2 εβδομαδιαίως), Αΐντχόφεν (3 εβδομαδιαίως), Μαρρακές (2 εβδομαδιαίως) & Παλέρμο (2 εβδομαδιαίως)

– Επιπλέον πτήσεις προς Βουκουρέστι (1 εβδομαδιαίως), Σόφια (1 ημερησίως) και Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρθηκε.

Για να γιορτάσει την ανακοίνωση του νέου Χειμερινού προγράμματος για το 2018, η Ryanair απελευθερώνει νέα προσφορά, με ναύλους των 16,99 ευρώ για ταξίδια έως τον Μάϊο, διαθέσιμη ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (9 Μαρτίου). «Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά θα εξαντληθεί σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com ώστε να κάνουν κράτηση προτού εξαντληθεί», δήλωσε Ο David O’Brien της Ryanair.

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Σχολικά γεύματα: Νέες σοκαριστικές καταγγελίες – Από σάντουιτς με… κατσαρίδες μέχρι και… μουχλιασμένο ψωμί

Νέες σοκαριστικές καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για χαλασμένα σχολικά γεύματα μετά τη μαζική δηλητηρίαση…

4 hours ago

Usurum – Σκιαδαρέσες live στα Χανιά την Τρίτη 25 Ιουνίου

Usurum - Σκιαδαρέσες live στα Χανιά Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 Προμαχώνας Σαν Σαλβατόρε | Χανιά…

4 hours ago

Επιστολή Καρυστιανού σε Μητσοτάκη: «Γιατί παρεμβήκατε στο έργο της Δικαιοσύνης και ποιους συγκαλύπτετε;»

Η Μαρία Καρυστιανού, με ανοιχτή επιστολή απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σχετικά με…

5 hours ago

Υπογράφτηκε η έναρξη της μελέτης ανάπλασης της Ανατολικής Τάφρου και των ενετικών οχυρώσεων της Παλιάς Πόλης

Τη σύμβαση για τη μελέτη ανάπλασης της Ανατολικής Τάφρου και των Ενετικών οχυρώσεων της παλιάς…

5 hours ago

«Έφυγε» στα 97 του ο Κρητικός γηραιότερος φοιτητής στην Ελλάδα

Ο γηραιότερος φοιτητής στην Ελλάδα, με καταγωγή από την Επισκοπή του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο «έφυγε» για…

6 hours ago

Κρήτη: 17χρονη μαθήτρια η κοπέλα που έπεσε από γέφυρα – Ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλαδικές

Ανατροπή στην μοιραία πτώση γυναίκας από γέφυρα στην Κρήτη, καθώς αντίθετα με τις αρχικές πληροφορίες, πρόκειται…

6 hours ago

This website uses cookies.