Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Supermarketnow: Φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης δημιούργησαν online πλατφόρμα για να ψωνίζει ο καθένας από το σπίτι του | Βίντεο

132 ώρες ετησίως σύμφωνα με έρευνες, δαπανά ετησίως ο μέσος καταναλωτής στα ψώνια του σουπερμάρκετ! Αυτά τα στοιχεία είδαν κάποιοι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης και είπαν να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Έτσι, δημιούργησαν την online πλατφόρμα Supermarketnow όπου ο καθένας, διαδικτυακά, θα μπορεί να παραγγέλνει τα προϊόντα και αυτά, με ένα μικρό κόστος, να φτάνουν στο σπίτι του.

Το supermarketnow είναι η καινοτόμα υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ψωνίσει ηλεκτρονικά με το κινητό το laptop/pc ή το tablet του και να παραλάβει τα ψώνια στην πόρτα του την ώρα που θέλει.

Έτσι εξοικονομείται χρόνος, ενέργεια και χρήμα από μετακινήσεις, ουρές και κουβάλημα, για μια ξεκούραστη καθημερινότητα!

 

Στην online πλατφόρμα του supermarketnow, ο χρήστης διαλέγει κατάστημα σούπερμάρκετ και βάζει στο καλάθι τα προϊόντα που προτιμά, σε τιμές ραφιού. Ένας προσωπικός βοηθός αγοράς εκτελεί την παραγγελία και μεταφέρει τα ψώνια στον χώρο του. Κι όλα αυτά με κόστος που ξεκινά από 2,90 ευρώ, ανεξαρτήτως μεγέθους παραγγελίας.

 

Το επιχειρηματικό μοντέλο αλλά και η τεχνολογική εφαρμογή του supermarketnow, αναπτύχθηκαν ως startup εγχείρημα από μια ομάδα νέων μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, με αγάπη για την επιχειρηματικότητα και την εξεύρεση έξυπνων και προσοδοφόρων λύσεων.

 

Το προϊόν, λανσάρεται με αυτή τη μορφή για πρώτη φορά στην Ελλάδα με έναρξη τα Χανιά. Έχει δεχθεί πολυάριθμες διακρίσεις σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς και έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον επενδυτών, με σχέδια επέκτασης σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό.

 

Παράλληλα η ομάδα του supermarketnow, δημιουργεί και ένα δίκτυο ανεξάρτητων διανομέων αναπτύσσοντας ένα API (Application Programming Interface) στο οποίο εγγράφονται όσες επιχειρήσεις θα ήθελαν να έχουν διανομείς. Έτσι το δίκτυο θα εκτελεί παραδόσεις και για άλλες επιχειρήσεις ή ιδιώτες με το deliverynow.io

 

Το όραμα του supermarketnow είναι να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα των χρηστών μετατρέποντας τα ψώνια σε μια ευχάριστη διαδικασία. Στηρίζει επίσης την τοπική οικονομία, με νέες θέσεις εργασίας και δημιουργεί ένα digital marketplace για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

 

Το supermarketnow αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τα ψώνια. Αλλάζει και τον τρόπο που βλέπουμε την δραστηριότητα των νέων που τολμούν στη χώρα μας, συνδυάζοντας την επιστημονική γνώση με τις ανάγκες της αγοράς!

 

Δείτε πως λειτουργεί και κάντε την παραγγελία σας στο http://supermarketnow.gr/

Δείτε το βίντεο:

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί - όχι βέβαια πάντα -…

14 hours ago

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature Communications», εντόπισαν πρωτεΐνες στο αίμα οι…

14 hours ago

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική εκδήλωση  συζήτηση την Τετάρτη 22 Μαΐου…

14 hours ago

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος…

14 hours ago

Κουτσούμπας για Συμφωνία Πρεσπών: Ήταν απόφαση των ΗΠΑ και άλλων “συμμάχων” μας στο ΝΑΤΟ

«Το ΚΚΕ δεν έχει καμία δέσμευση απέναντι στην ΕΕ και μπορεί να αποκαλύπτει τις οδηγίες,…

14 hours ago

Τι θα ζητήσει ο Μητσοτάκης από την Κομισιόν για τις τιμές των πολυεθνικών

Το 78% των Ελλήνων πολιτών δηλώνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco, ότι η ακρίβεια είναι το βασικό…

15 hours ago

This website uses cookies.