ΤΟΠΙΚΑ

T.E. Χανίων του ΚΚΕ για τα γεγονότα στο Δ.Σ. του Δήμου Πλατανιά: «Αν νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες είναι βαθιά νυχτωμένοι» – Tι λέει ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά

Με ανακοίνωσή της η Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ αναφέρεται στα γεγονότα στο Δ.Σ. του Δήμου Πλατανιά, καταδικάζει και καταγγέλλει την “απαράδεκτη, τραμπούκικη συμπεριφορά” του Αντιδημάρχου του Δήμου Πλατανιά  κ.  Μαλακωνάκη Ιωάννη, που έλαβε χώρα εν μέσω της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά,  την Τετάρτη 20-11-2019. “Η εκτροπή  του αντιδημάρχου”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “έγινε  παρουσία όλων των δημοτικών συμβούλων”.

Στο κείμενο πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Ο εν λόγω Αντιδήμαρχος με προπηλακισμούς, απειλές,  λεκτική βία, ύβρεις  και απόπειρα χειροδικίας κινήθηκε απρόκλητα και  αναίτια  εναντίoν στελεχών του ΚΚΕ προφανώς προσπαθώντας να φιμώσει και να τρομοκρατήσει την παρουσία και δράση των στελεχών, μελών, φίλων και συμπορευόμενων με το Κ.Κ.Ε.

Το ποτήρι ξεχείλισε! Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται κρούσματα τέτοιων συμπεριφορών (έχουν γίνει και το 2018 και το 2014 και ξανά και ξανά),  καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά να καταδικάσει τέτοιες μεθόδους, λογικές και συμπεριφορές, καλούμε τον δήμαρχο Πλατανιά κ Μαλανδράκη Γιάννη να καταγγείλει την τραμπούκικη εκτροπή τού επί 10 χρόνια αντιδημάρχου του, σε αντίθετη περίπτωση εύλογα τον θεωρούμε ηθικό αυτουργό.

Τοποθετήσεις ήξεις αφήξεις και τεχνητή επικοινωνιακή προσπάθεια συγκάλυψης  τέτοιων συμπεριφορών μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο εν λόγω αντιδήμαρχος βρίσκετε σε διατεταγμένη αντι κκε αποστολή.

Εύλογα μας γεννάτε η απορία από πού και ως πού θα λογοδοτούμε σε εσάς όταν δεν σας είναι αρεστές οι  πολιτικές  μας θέσεις , και από την στιγμή μάλιστα που οι δημόσιες τοποθετήσεις μας είναι πάντα συνοδευόμενες με επιχειρήματα .

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλακωνάκης διαψεύδει την Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ λέγοντας ότι “oυδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε χειροδικία  από μέρους μου, τα δε περί απαράδεκτων συμπεριφορών τα επιστρέφω στον αποστολέα”.

Πιο αναλυτικά, στην απάντησή του ο κ. Μαλακωνάκης αναφέρει:

Κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου σε θέμα που αφορούσε την αποδοχή  από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΗΠ) χρηματοδότηση ύψους 50.000,00€ για τη δημιουργία νέου τμήματος υποδοχής μικρών παιδιών του Δήμου μας , η παράταξη που πρόσκεινται στο ΚΚΕ καταψήφισε την παραπάνω χρηματοδότηση.

Μετά τη λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης μου , μέλος της Τ.Ε.ΚΚΕ Χανίων, διαπληκτίστηκε μαζί μου  στην αναφορά μου γιατί καταψήφισαν μια χρηματοδοτούμενη δράση κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου που τόσο προσφέρει στα παιδιά και στους γονείς της περιοχής.

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε χειροδικία  από μέρους μου, τα δε περί απαράδεκτων συμπεριφορών τα επιστρέφω στον αποστολέα.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας που κάποιοι σκοπίμως διαστρεβλώνουν, για  λόγους που αυτοί γνωρίζουν……….

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Στεγαστική κρίση στην Ευρώπη: Ελληνική πρωτιά – Πάνω από 40% του διαθέσιμου εισοδήματος το κόστος στέγασης

Η ευρωπαϊκή στεγαστική κρίση, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες, γίνεται αισθητή από την…

2 mins ago

Κλείνουν τα σχολεία και αρχίζουν προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις

Στις 17 Μαΐου ακούστηκε το τελευταίο κουδούνι στα λύκεια και στις 29 Μαΐου κλείνουν και τα γυμνάσια της επικράτειας,…

14 mins ago

Μανιφέστο Κασσελάκη για μετά τις ευρωεκλογές με επίθεση φιλίας προς ΜέΡΑ25 και Πλεύση Ελευθερίας

Τα επόμενα βήματα για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου, με άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δυνάμεις…

17 mins ago

«Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης : Παρεμβάσεις για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο στις 15 Μάη

Στο  περιφερειακό συμβούλιο στις 15 Μάη η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης τοποθετήθηκε για τις κινητοποιήσεις των…

19 mins ago

Διακομιδή 8χρονου από τη Γαύδο στα Σφακιά

Επιχείρηση για την διακομιδή ενός 8χρονου από την Γαύδο στα Σφακιά στήθηκε χθες όπως έγινε γνωστό, από το Λιμενικό.…

20 mins ago

Μεγάλη «αιμορραγία» Κρητικών γιατρών στην Κύπρο!

Το ΕΣΥ καταρρέει, οι γιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό νιώθουν μόνοι κι αδύναμοι. Tην ίδια…

22 mins ago

This website uses cookies.